Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Мъртвия Рай
Много добър 4
(1 глас)

Мъртвия Рай

Мъртвия Рай е екшън игра с коли, в която трябва да избягаш от град който е разрушен от технологична катастрофа. Карай по улиците на града и се бий със вандалите които атакуват колата ти. Събирай пари за подобрения.
Посещения: 40123 Размер на файла: 11 MB Добавено: пн 26 ное 2012
Добави към любими
Управлявай с WASD или стрелките.
Z-X - смяна на посоката.
Мъртвия Рай 2
Новата версия на страхотна игра Мъртвия Рай е вече факт. Новата версия предлага незабравимо приключения с джипове и много подобрения за тях. Пали двигателя и се впусни в надпреварата.
Мъртвия Рай 2
3.00
9,8K
Мъртвия Рай 3
Третата версия на хитовата игра Мъртвия Рай (Dead Paradise) е тук. В новата версия на играта, ще откриете много нови нива, мисии и врагове. Също така главното ви превозно средство е е подменено с тежко брониран военен танк. Изпълнявайте разнообразни мисии и събирайте ресурси за подобряване на танкът ви. Успех!
Мъртвия Рай 3
5.00
8,7K
Мъртвия Зед 2
Мъртвия Зед 2 (Dead Zed 2) е игра със зомбита и много стрелба. Нещо ужасно се е случило в родния ти град. Хората умират по улиците и по-късно възкръсват като зомбита, гладни за мозък. Вземи пушкалата си и защити дома си. След всяка вълна от зомбита можеш да използваш парите които си спечелил за подобрения на оръжията си. Успех с преживяването на Зомби Апокалипсиса.
Мъртвия Зед 2
4.38
9,9K
Заслужават да Умрат 2012
Новата версия на супер успешната игра Заслужават да Умрат 2 е вече и при нас. Както и в предната версия, трябва да подобряваш колата си и да газиш и стреляш по зомбитата. Крайната ти цел е да се измъкнеш от града.
Заслужават да Умрат 2012
4.57
105,8K
Колата на Барби
Колата на Барби е състезателна игра с коли за момичета. Целта ти в тази игра е да помогнеш на Барби да стигне на купона с чисто новата си розова кола. Карай внимателно събирай различни предмети като украса за купона и различни подаръци.
Колата на Барби
2.67
20,2K