Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Билярд 8 Ball Multiplayer
Отличен 4.16
(74 гласа)

Билярд 8 Ball Multiplayer

Една наистина невероятна онлайн игра направена от Miniclips.com. Това е мрежови билярд в който можете да играете срещу хиляди други истински играчи, да участвате в турнири и да печелите различни награди.
Посещения: 154091 Добавено: чт 29 ное 2012
Добави към любими
Играе се с мишката.
Билярд онлайн игра
Харесвате билярд и искате да изпитате своите умения в тази вълнуваща и интересна игра ? Опитайте онлайн билярд игра за двама. В играта на специална маса има 16 топки в различни цветове. Целта на играта е един от играчите да вкара всички топки от 1 до 7 ( малки номера ) или от 9 до 15 ( големи номера) в джобовете на масата. След това играча трябва да вкара и черната топка с номер 8
Билярд онлайн игра
4.27
7,1K
Билярд Арена
Билярд Арена е страхотна билярд игра в която може да тестваш уменията си. Състезавай се срещу играчи от цял свят, или срещу приятели. Направи си безплатна регистрация и се впусни в света на Билярда.
Билярд Арена
5.00
2,9K
Билярд Квалификации
Билярд Квалификации е билярдна игра в която целта ти е да се квалифицираш за финалите на турнира. Ще трябва сериозно отношение защото тук са най-добрите играчи на планетата. Кой ще постигне най-висок резултат за 3 минути - ще разбереш сам. Успех.
Билярд Квалификации
3.00
9,9K
Билярд маниак 2
Билярд маниак е отново тук със втора версия на играта. Този път има три различни режима на играта - 8 топки, 9 топки и за време. Играй на турнир и се опитай да достигнеш то върха на класацията.
Билярд маниак 2
5.00
51K
Билярд пъзел
Стандартна пъзел игра в която трябва да наредиш частите на картинката. В тази картинките са на билярдна тематика. Играта предлага 4 различни нива.
Билярд пъзел
4.00
10,1K