Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Извънземни срещу Роботи
Добър 3
(1 глас)

Извънземни срещу Роботи

Готина екшън игра в която извънземните се сражават срещу роботите. Ти контролираш извънземните и тяхната летяща чиния. Целта ти е да елиминираш всички роботи които ти се изпречат. Събирай диаманти и подобрения които ще ти помагат в трудните мисии.
Посещения: 6710 Размер на файла: 7 MB Добавено: чт 29 ное 2012
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Прицел и стрелба с мишката.
1,2,3,4 за специални умения.
Извънземни и Каубои
Нова защитна игра в ретро каубойски стил. Извънземните атакуват твоя роден град и каубоите са единствените които могат да спасят хората. Поставяй войниците си на стратегически позиции и ги ъпгрейдвай често за да удържат вълните от извънземни.
Извънземни и Каубои
4.00
24,2K
Сектор Beta
Сектор Бета е игра за оцеляване със зомбита и мистериозни лабиринти. Защитавай се от вълните враждебно настроени зомбита и подобрявай оръжията си след всяка вълна.
Сектор Beta
4.00
5,8K
Зомбиеста
Генерал Лектус искал да управлява света, като за целта е събрал цяла армия от генетично създадени войници. Генералът е наел учени които да разработят специален серум който да подобри човекшкото тяло, но за жалост ги е пришпорил, и серума се оказал опасен. Твоята сестра е една учените работили в екипа на Генерал Лектус, но сега е изчезнала. Трябва да я намериш и да я спасиш, защото тя е ключа към спасенито. Успех с намирането на сестра и спасяването на света от зомбираните войници.
Зомбиеста
4.50
7K
Речно Нападение
Речно Нападение е изпълнена с екшън игра направена от ветераните в бранша miniclip.com. В тази игра ти си в ролята на войник който пътува по река обсадена от вражески сили. Стреляй по всичко което мърда и си проправяй път напред. Викай въздушни подкрепления когато това се налага. Успех войнико.
Речно Нападение
3.50
13K
Някъде в космоса
Някъде в космоса е игра със космически кораби, в която ти си пилот на кораб в дълбокия космос. Мисията ти е да се сражаваш срещу вражеските кораби които се изпречват на пътя ти, да подобряваш кораба си и да намериш пътя към дома.
Някъде в космоса
4.00
4,7K