Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Извънземни срещу Роботи
Добър 3
(1 глас)

Извънземни срещу Роботи

Готина екшън игра в която извънземните се сражават срещу роботите. Ти контролираш извънземните и тяхната летяща чиния. Целта ти е да елиминираш всички роботи които ти се изпречат. Събирай диаманти и подобрения които ще ти помагат в трудните мисии.
Посещения: 6776 Размер на файла: 7 MB Добавено: чт 29 ное 2012
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Прицел и стрелба с мишката.
1,2,3,4 за специални умения.
Извънземни и Каубои
Нова защитна игра в ретро каубойски стил. Извънземните атакуват твоя роден град и каубоите са единствените които могат да спасят хората. Поставяй войниците си на стратегически позиции и ги ъпгрейдвай често за да удържат вълните от извънземни.
Извънземни и Каубои
4.00
24,2K
Предай се
Триизмерна Unity игра със страхотна графика. Действието се развива в бъдещето, когато абсолютно всички територии са вече завзети и единствения начин да завладееш нови земи е чрез война. Използвай танкове и хеликоптери, джипове и военна техника за да нападаш враговете си. Целта е да разрушиш базата им и да завладееш флага. Само джипка може да превзема флага - имай го в предвид.
Предай се
4.00
6,5K
Дивия Крал
Една прекрасна приключенска игра. В играта се разказва за малко момче което си е помислило че е крал на гората. То яхва синия си помощник - летяща костенурка и се заема да изчисти гората от злите създания които превръщат миролюбивите обитатели на гората в страховити чудовища. Ти си единствената надежда на горските обитатели. Не ги разочаровай.
Дивия Крал
3.00
3,6K
Tankman Survival
В тази игра вие управлявате танк на бойна арена. Стреляйте по вражеските танкове и купувайте нови оръжия за вашият танк.
Tankman Survival
4.00
6,2K
The Heist 2
Наемете хора, въоръжете ги и изпълнявайте незаконни мисии. Със спечелените пари можете да наемете още хора и да купите по-мощни оръжия.
The Heist 2
4.00
36,6K