Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Извънземни срещу Роботи
Добър 3
(1 глас)

Извънземни срещу Роботи

Готина екшън игра в която извънземните се сражават срещу роботите. Ти контролираш извънземните и тяхната летяща чиния. Целта ти е да елиминираш всички роботи които ти се изпречат. Събирай диаманти и подобрения които ще ти помагат в трудните мисии.
Посещения: 6939 Размер на файла: 7 MB Добавено: чт 29 ное 2012
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Прицел и стрелба с мишката.
1,2,3,4 за специални умения.
Извънземни и Каубои
Нова защитна игра в ретро каубойски стил. Извънземните атакуват твоя роден град и каубоите са единствените които могат да спасят хората. Поставяй войниците си на стратегически позиции и ги ъпгрейдвай често за да удържат вълните от извънземни.
Извънземни и Каубои
4.00
24,4K
Road of Fury 2: Nuclear Blizzard
Втората версия на култовата игра Road of Fury 2: Nuclear Blizzard е вече тук. В тази версия откриваме много нови оръжия и подобрения за джипа ти. Пали двигателя и се включи в екшъна.
Road of Fury 2: Nuclear Blizzard
4.75
6,4K
Beard-O Kills
Динамичен и кървав екшън.
Beard-O Kills
4.00
13,3K
Опасни Небеса
Опасни Небеса е страхотна игра със самолети и много стрелба. Много подобрения за космическия ти кораб. Сражавай се с безброй вражески самолети, събирай злато от корабите които си унищожил, и го използвай за подобрения по собствения си самолет. Успех.
Опасни Небеса
5.00
3K
Смъртоносно Пътуване
Смъртоносно Пътуване е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Ти си в ролята на известен ловец на глави. Преследвай престъпници с рокерския си мотор, събирай монети, гориво и други бонуси. След всяко състезание може да използваш парите които си изкарал за да подобряваш мотора и оръжията си.
Смъртоносно Пътуване
3.00
6,4K