Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Извънземни срещу Роботи
Добър 3
(1 глас)

Извънземни срещу Роботи

Готина екшън игра в която извънземните се сражават срещу роботите. Ти контролираш извънземните и тяхната летяща чиния. Целта ти е да елиминираш всички роботи които ти се изпречат. Събирай диаманти и подобрения които ще ти помагат в трудните мисии.
Посещения: 6894 Размер на файла: 7 MB Добавено: чт 29 ное 2012
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Прицел и стрелба с мишката.
1,2,3,4 за специални умения.
Извънземни и Каубои
Нова защитна игра в ретро каубойски стил. Извънземните атакуват твоя роден град и каубоите са единствените които могат да спасят хората. Поставяй войниците си на стратегически позиции и ги ъпгрейдвай често за да удържат вълните от извънземни.
Извънземни и Каубои
4.00
24,3K
Изгубената звезда
Изгубената звезда е космическа стратегия. Колонията ти е унищожена и ти си успял да се измъкнеш на косъм със своя кораб през черна дупка - това е всичко което си спомняш. Целта ти е да оцелееш в открития космос като построиш нова колония и събираш минерали от заобикалящите те астероиди.
Изгубената звезда
4.00
9,2K
Ragnarok
Походов екшън, в който можете да купувате нови оръжия и брони за героя си.
Ragnarok
4.00
12K
Състезание с Трактори
Работата във фермата е приключила и фермерите са решили да се позабавляват като си устроят състезание с трактори. Вземи твоя трактор и се впусни в надпреварата. Карай възможно най-бързо и балансирай машината за да спечелиш първото място. Успех.
Състезание с Трактори
4.50
17,6K
Ben 10 Critical Impact
Метеоритен дъжд заплашва Земята. От вас Бен 10 зависи съдбата на планетата. Унищожете метеоритите преди да достигнат Земята.
Ben 10 Critical Impact
5.00
74,3K