Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Турбо Рейсинг 2
Добър 3
(2 гласа)

Турбо Рейсинг 2

Новата версия на състезателната игра с коли Турбо Рейсинг 2 е вече и при нас. Новата версия предлага изумителна графика и реалистично управление. Има чекпоинти по пистата, и на всеки чекпоинт един от състезателите отпада. Успех.
Посещения: 43615 Добавено: пт 30 ное 2012
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Х - Турбо
Турбо Рейсинг 3: Шанхай
Турбо Рейсинг 3: Шанхай е триизмерна състезателна игра със спортни коли. Играта изисква Unity 3D плеър. Невероятна графика и уникални спортни автомобили. Състезавай се по улиците на Шанхай. Избери си кола и се впусни в градската надпревара. Събирай бонуси, и използвай спечелените пари за подобрения. Успех.
Турбо Рейсинг 3: Шанхай
4.50
34,3K
Турбо Рали
Турбо Рали е състезателна игра в която ще имаш възможност да отключиш много нови коли и подобрения за тя. Това обаче ще се случи само ако печелиш състезанията. Успех.
Турбо Рали
4.00
10,7K
Турбо Дрифтъри
Турбо Дрифтъри (Turbo Drifters) е триизмерна игра с коли, в която се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти. Има няколко различни коли с които може да се състезаваш, но първо трябва да ги отключиш. Това става като печелиш състезанията.
Турбо Дрифтъри
3.00
6,7K
Тежко Състезание
Добре дошли в един нов свят на автомобилните състезания. Избери си монстър трък и се състезавай срещу компютърно управляваните опоненти. Дай най-доброто от себе си за да спечелиш и да преминеш на следващото ниво. Имаш три опита на всяка писта. Успех.
Тежко Състезание
5.00
6,8K
Завоевателя на Световете
Малдарк - завоевателя на световете е страхотна триизмерна ролева игра. Създай собствен герой, като избереш от трите основни вида: Рицар, мошеник или магьосник. Сражавай се с многобройни легиони чудовища и събирай ценните съкровища които пускат те след като умрат. Успех
Завоевателя на Световете
4.00
13,3K