Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Железния Човек - Обличане
Отличен 5
(4 гласа)

Железния Човек - Обличане

Игра за обличане с супер героя - Железния Човек. Подходяща и за най-малките. Смени вида на любимия ти герой по твой вкус и го покажи на приятелите си.
Посещения: 19166 Размер на файла: 308 KB Добавено: вт 4 дек 2012
Добави към любими
Играе се с мишката.
Железния Човек 3
Страхотна нова игра вдъхновена от новия филм за Железния Човек. Помогни на Тони Старк да тества и калибрира новия си MARK 42 костюм. След като приключите с калибровката на костюма, започва истинското приключение. Ще трябва да изпълнявате опасни спасителни мисии, с които може да се справи само железният човек.
Железния Човек 3
4.17
13,2K
Железния Рицар
1945, Северна Европа, в тайна оръжейна лаборатория е имало вражеска атака. Съоръженията са повредени и се наблюдава странно огъване на време-пространството. Целта ти е да защитиш оборудването от напдащите врагове. Събирай оръжия и амуниции, също и предмети които ще ти помагат в трудната ти задача. Подобрявай уменията си за да успееш да се измъкнеш от този АД.
Железния Рицар
4.00
3,8K
Taz Tropical Havoc
Таз в тропическо опустошение. Яжте бутовете за да се преврнете в опустошаващо торнадо. Целта ви е да разрошите индианските тотеми.
Taz Tropical Havoc
2.50
30,6K
Пиратска булка
Пиратска булка е игра подходяща за момичета. В нея трябва да избереш най-подходящите дрехи за пиратската булка, така че тя да е неповторима в сватбения ден.
Пиратска булка
5.00
10,1K
Катя на плажа
Катя е на почивка и днес е решила да отиде на плажа. За жалост, тя не е сигурна какво точно да облече. Помогни и да си избере най-подходящите бански за да е най-хубавото момиче на плажа.
Катя на плажа
5.00
7,4K