Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Gorillaz final drive
Отличен 5
(1 глас)

Gorillaz final drive

Рали с джипка и музика от клипа на Gorillaz
Посещения: 92056 Размер на файла: 1 MB Добавено: вт 23 сеп 2008
Добави към любими
Gorillaz escape to plastic beach
Много добра игра с коли, направена по новият клип на бандата Gorillaz.
Gorillaz escape to plastic beach
4.00
51,7K
Космически войник
Космически войник е 3Д екшън игра с ретро графика, наподобяваща класическата игра от миналото Doom. В тази игра вие сте в ролята на войник, заключен в тъмна космическа база от която трябва да избяга. Събирайте оръжия и амуниции, те ще ви трябват, когато срещнете войниците патрулиращи по тъмните коридори на мистериозната база.
Космически войник
5.00
16,8K
Beetle Buggin
В тази игра управлявате малък модел на фолксваген костенурка на писта направена от офис боклуци. Целта е да съберете всички листове и да се върнете до печатната машина.
Beetle Buggin
4.00
52,9K
Луд с Мотокар
Луд с Мотокар е триизмерна игра, в която трябва да се научиш да управляваш и да боравиш с мотокар. Транспортирай различни обекти като използваш вилицата на мотокара. На всяко едно ниво трябва да сглобиш пъзел като местиш различни предмети, и да си проправиш път до следващото ниво. Успех.
Луд с Мотокар
3.60
23,4K
Раздели Секундата
Раздели Секундата (Split Second) е много добре направена състезателна игра с коли. Играта предлага четири различни автомобила, с които можете да се състезавате, но последният е заключен, трябва да спечелите определен брой състезания, преди да можете да се възползвате от него. Изберете колата, която най-много ви допада и се включете в надпреварата за първото място. Карайте възможно най-бързо, дрифтете по завоите и използвайте X, за да забавите опонентите си. Успех!
Раздели Секундата
3.43
17,7K