Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Соник Състезателна Зона
Много добър 4
(1 глас)

Соник Състезателна Зона

В играта Соник Състезателна Зона се състезаваш със Соник и неговите приятели. Карай внимателно и събирай златните пръстени за максимален резултат. Трябва да финишираш първи за да отключиш следващата писта.
Посещения: 26407 Размер на файла: 3 MB Добавено: чт 6 дек 2012
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Соник Космически Скок
Соник се опитва да достигне до открития космос. Помогни му да отскача от трамплините и да събира бонуси. Подобрявай рекорда си със всеки скок.
Соник Космически Скок
3.50
3,7K
Соник Камион 2
Втората версия на забавната игра Соник Камион е вече тук. Соник решава да поеме на пътешествие със синия си камион за да може да събере повече златни рингове. Помогни му да кара през нивата и да събира всички златни рингове по пътя си. Успех.
Соник Камион 2
3.50
5K
Соник спасява Марио
Соник спасява Марио е веселяшка транспортна игра с любимите ни герои от игрите Соник и Супер Марио. Двамата приятели са отишли на парти но Супер Марио е прекалил с алкохола. Помогни на Соник да го върне в къщи невредим като го натовари на камиона и го закара.
Соник спасява Марио
4.00
17K
Соник АТВ
Аркадна игра подходяща и за най-малките. Целта ти е да помогнеш на Соник да се научи да кара новото си АТВ в света на Супер Марио. Карай внимателно и събирай всички монети, и преодолявай препятствията.
Соник АТВ
3.00
4,9K
Соник скок
Соник отново е в неговия свят, и този път, както обикновено трябва да събира златни пръстени. Доктор Егман ще го набюдава внимателно и ще се опита да му попречи. Прескачай препядствията и събирай златни пръстени.
Соник скок
4.00
5,5K