Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Кибер Стрелба XL
Много добър 4
(1 глас)

Кибер Стрелба XL

Извънземни са наблюдавали планетата ни от години, и те са вече готови. Изпращат киборгите си да разрушат човешката раса за да използват останалите ресурси на планетата. Грабвай оръжието си, и спри киборгите. Оцеляването на човешката раса зависи от теб.
Посещения: 18230 Добавено: чт 6 дек 2012
Добави към любими
Движи се с WASD или стрелките.
Прицел и стрелба с мишката.
Кибер Преследвач
Кибер Преследвач е игра в която има много бягане. Играта предлага 3 различни епизода и твоята мисия е да бягаш през нивата, да скачаш, да се плъзгаш и да избягваш различни препятствия които ти се изпречват на пътя. След всяко ниво можеш да използваш събраните пари за да подобряваш героя си и да използваш по-мощни оръжия. Успех.
Кибер Преследвач
4.00
4,1K
Хълк - Защита
Хълк е тук и мисията му е да спаси много важен товар от лошите. Използвай уменията и силата му за да спреш враговете.
Хълк - Защита
3.50
10,1K
Юпи Скейтборд
Нова триизмерна игра за любителите на скейтборда. Играта е направена от ветераните в бранша - miniclip.com. Избери си скейтър и се запиши в състезанието. Трябва да спечелиш повече точки от предния състезател. Това става като правиш много трикове които тълпата иска да види. Успех, и не забравяй да се забавляваш по рампата.
Юпи Скейтборд
4.00
14,2K
Gun Rider
Gun Rider е екшън игра с камиони захранена от Unity технология. Играта предлага зашеметяваща графика и много подобрения за джипа ти. Забавлявай се докато стреляш и караш джипа си в тази реалистична триизмерна игра.
Gun Rider
4.11
6,2K
Mutant Madness
Участвайте в масови боеве, събирайте бонуси и качвайте нива на героя си.
Mutant Madness
5.00
10,1K