Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Командо 3
Отличен 4.13
(15 гласа)

Командо 3

Командо 3 е супер екшън игра от небезизвестните miniclip.com. В тази игра избираш да играеш с мъжки или женски герой. Избери си един и се впусни в екшъна, който се разиграва в Сталинград.
Посещения: 22271 Добавено: пн 10 дек 2012
Добави към любими
Движи се с WASD
Q и E - смяна на оръжие.
Прицел и стрелба - с мишката.
Командо 2
Използвайте базука, картеченица, запалими бомби, стрели и много други оръжия, за да си проправите път през нивата.
Командо 2
3.87
160K
Командо Атака
Терористите са окупирали града и се опитват да всяват страх сред населението като стрелят по всичко живо. Като един истински команди ти трябва да избиеш терористите един по един с всички възможни оръжия.
Командо Атака
4.25
8,5K
Звезден Командо
Звезден Командо е много интересна аркадна игра, в която ти си в ролята на командос, който подскача от планета на планета и обезврежда враговете безшумно. Хаквай порталите, обикаляй по планетите и намери изхода от всяко ниво.
Звезден Командо
4.00
4,7K
Командо: Ръш
Командо Ръш е стратегическа игра със супер известния екшън герой Рамбо. С твоя помощ той трябва да изпълнява различни военни мисии, да ъпгрейдва оръжията си, да тренира нови единици и да разбие вражеската база за да отключи следващата мисия.
Командо: Ръш
3.75
17K
Мини Командо
В играта Мини Командо се разказва за мъж, чието семейство е отвлечено от войници когато са били на пикник. На горкия човечец не му остава нищо друго освен да вземе пушка и да спаси семейството си. Застреляй всеки който се изправи на пътя ти и спаси семейството си.
Мини Командо
5.00
8,8K