Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Магистрален хищник
Отличен 5
(1 глас)

Магистрален хищник

Зимата е вече тук, така че се приготви за зимни състезания по магистралата. Целта ти е да намериш и унищожиш всички коли с черен индикатор. Изблъсквай ги от пътя, и се пази от всички останали. Събирай бонуси като енергия и турбо.
Посещения: 40863 Размер на файла: 3 MB Добавено: вт 18 дек 2012
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Магистрален Състезател
Магистрален Състезател е триизмерна игра с коли. Изисква Unity 3D плеър. В тази игра караш колата си по магистралата с висока скорост. Главната ти цел е да изпревариш всички по пътя си без да се разбиеш. След всяко състезание можеш да използваш парите които си изкарал за да си купиш по-бърза кола. Успех.
Магистрален Състезател
4.67
23,3K
Състезание със Залози
Състезание със Залози (Bet Race) е игра с коли, която предлага реалистична 3Д графика направена с Unity 3D технология. В началото на играта имате пари само за една единствена кола, но след като спечелите няколко състезания, можете да си позволите да подобрите частите на автомобила или за закупите нов по-мощен автомобил.
Състезание със Залози
3.00
18K
Трафикатор 2
Втората версия на играта Трафикатор е вече при нас. Новата версия предлага много нови нива и предизвикателства. Контролирай трафика за да избегнеш тежки инциденти и задръствания.
Трафикатор 2
5.00
22,9K
3D Паркиране в Мола
3D Паркиране в Мола е забавна игра за паркиране, с триизмерна реалистична графика. Целта е да паркираш колата на определеното за това място без да я одраскаш. Успех.
3D Паркиране в Мола
4.44
19,6K
Соник Състезателна Зона
В играта Соник Състезателна Зона се състезаваш със Соник и неговите приятели. Карай внимателно и събирай златните пръстени за максимален резултат. Трябва да финишираш първи за да отключиш следващата писта.
Соник Състезателна Зона
4.00
26,4K