Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Rich Racer
Отличен 5
(1 глас)

Rich Racer

Много добре направено 3Д състезание с коли.
Посещения: 41022 Размер на файла: 1,016 KB Добавено: чт 2 окт 2008
Добави към любими
Rich Piggy
Логическа игра, в която целта е да вкарате монетата в прасенцето касичка, като махате правилните предмети в точният момент.
Rich Piggy
3.00
10K
Класическо Ретро Рали
Падаш ли си по ретро автомобилите? Ако това е така, то тази игра е точно за теб. Състезавай се срещу други компютърно управлявани играчи на затворена писта. Завършвай първи за да отключиш следващото ниво.
Класическо Ретро Рали
5.00
26,1K
3D Супер коли
Изпробвайте шофьорските си умения в тази нова, триизмерна игра с коли. Играта предлага 4 нива и 4 супер коли които можете да управлявате. Целта е да карате бясно, като заобикаляте препядствията и другите участници в движението, като в същото време събирате бонусите.
3D Супер коли
2.50
48,8K
Монстър Трък Герой
Монстър Трък Герой е нова триизмерна игра направена за Unity Player. Играта впечатлява с реалистична триизмерна графика. Избери си камион, нагласи го по свой вкус и се впусни в надпреварата. Забавлявай се докато мачкаш всичко по пътя си и изпълнявай трикове във въздуха.
Монстър Трък Герой
4.00
7,4K
Shambles
Shambles е готина шутър игра от първо лице с ретро графика. Както във всички зомби игри, така и в тази, трябва да пазиш родния си град от нападението на зомбитата и ти си единствения оцелял. Вземи пистолета си и се защити от нападението.
Shambles
3.50
4,4K