Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Голямата Ферма
Отличен 4.38
(13 гласа)

Голямата Ферма

Твоя чичо Джордж ти е оставил фермата, но за съжаление тя в доста лошо състояние. Използвай уменията си за да помогнеш на съседите, приятелите и семейството си като задвижиш нещата в правилната посока. Крайната цел е да увеличиш печалбата, така че фермата да просперира.
Посещения: 49505 Добавено: ср 26 дек 2012
Добави към любими
Играе се с мишката.
Развий Фермата
Фермата е стратегическа игра с много зарибяващ сюжет. В началото на играта за почваш с празна къща и свободна земеделска земя и отглеждаш семейството си като разчиташ на реколтата. Учи нови умения, и създавай просперираща династия.
Развий Фермата
3.00
14,7K
Youda Farmer
Искаш ли да пробваш какво е да се грижиш за истинска ферма? Тогава пробвай тази игра! Трябва да поддържаш фермата си, да засаждаш посевите и да доставяш на магазините наоколо всичко, от което имат нужда. От теб зависи да задържиш всички търговци в това щастливо селце с продуктите от фермата си.
Youda Farmer
4.00
22,1K
Noodle Shop
В тази игра вие работите италианско заведение за бързо хранене. Пригответе на клиентите желаните спагети и ги сервирайте навреме.
Noodle Shop
4.00
24,5K
Coffee Shop
В тази игра вие работите като продавач в магазин за кафе.
Coffee Shop
3.00
30,2K
Управител на ски център
Управител на ски център е мениджърска игра в която ти си управителя на нов ски център. Твоята цел е да строиш ски съоръжения, лифтове и ски гардероби за туристите. На всяко ниво трябва да покриваш различни изисквания за да го завършиш успешно.
Управител на ски център
3.00
6,4K