Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Голямата Ферма
Отличен 4.33
(12 гласа)

Голямата Ферма

Твоя чичо Джордж ти е оставил фермата, но за съжаление тя в доста лошо състояние. Използвай уменията си за да помогнеш на съседите, приятелите и семейството си като задвижиш нещата в правилната посока. Крайната цел е да увеличиш печалбата, така че фермата да просперира.
Посещения: 49124 Добавено: ср 26 дек 2012
Добави към любими
Играе се с мишката.
Farm Frenzy 3
Развивайте фермата си, като храните животните, поите ги и търгувате с продукцията.
Farm Frenzy 3
5.00
66,4K
Френзи Хотел
Бащата на Деби е изоставил хотела си е центъра. Деби има идея за да го възстанови. Тя има идея да го възобнови, но има само 8 дена преди баща и да затвори хотела. Помогни на Деби да възстанови хотела, да посреща туристи и да им осигурява удобства.
Френзи Хотел
4.00
13,1K
Крави срещу зомбита
В тази игра ти управляваш ферма в която отглеждаш крави и пилета. Живота е прекрасен докато в един момент орда от зомбита не нахлуват и се опитват да разрушат фермата ти.
Крави срещу зомбита
4.00
8K
Паркиране във Фермата
Започва активния сезон във фермата и ти трябва да приготвиш всички трактори във фермата, и да ги паркираш на определено за това място, за да могат работниците лесно да ги подкарат към нивите. Карай внимателно и избягвай всички препятствия, защото тракторите могат лесно да бъдат повредени.
Паркиране във Фермата
5.00
10,4K
Хот Дог Обама
Някога мислил ли си какво ще прави президентът Обама след като се оттегли от Белия Дом? Представял ли си си някога, че президентът ще продава Хот Дог а ти ще му помагаш, и двамата ще въртите собствена будка за ход-дог?
Хот Дог Обама
3.00
6,1K