Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Голямата Ферма
Отличен 4.4
(10 гласа)

Голямата Ферма

Твоя чичо Джордж ти е оставил фермата, но за съжаление тя в доста лошо състояние. Използвай уменията си за да помогнеш на съседите, приятелите и семейството си като задвижиш нещата в правилната посока. Крайната цел е да увеличиш печалбата, така че фермата да просперира.
Посещения: 48832 Добавено: ср 26 дек 2012
Добави към любими
Играе се с мишката.
Фермерът
В тази игра вие сте фермер който отглежда пилета и зеленчуци.
Фермерът
3.00
20,4K
Малка Ферма
Ще си прекараш страхотно в малката ферма, където трябва да използваш знанията си в реденето на пъзели и намирането на прилики, за да помогнеш на Нормандците да се приспособят към фермерския начин на живот и да отгледат тонове зеленчуци!
Малка Ферма
4.00
18,9K
Транспорт след Апокалипсиса
Играта Транспорт след Апокалипсиса разказва история за много дълга война в която много хора са страдали поради липса на храна, лекарства и оръжия за да се защитават. Пали пикапа и достави провизиите на хората и войниците които се нуждаят от тях. Използвай парите за да подобриш камиона, или да си купиш нов - по-голям.
Транспорт след Апокалипсиса
4.33
9,1K
Papa's Taco Mia!
Папа луи разширява веригата със нов Тако ресторант и ви назначава като негов управител. Помогнете на Мич и Маги да взимат поръчки, да готвят ястия и да правят такос. Отключвайте различни подобрения и сосове за вашите ястия, докато растете в бизнеса. Правете най-добрите такота за новите клиенти и за старите ви познайници. Със спечелените пари подобрявайте вашият ресторант.
Papa's Taco Mia!
4.00
236K
Dress up Rush
Вие сте продавачка в магазин за дрехи. Трябва да направите определен оборот за да минете на следващото ниво.
Dress up Rush
2.50
33,5K