Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Голямата Ферма
Отличен 4.38
(13 гласа)

Голямата Ферма

Твоя чичо Джордж ти е оставил фермата, но за съжаление тя в доста лошо състояние. Използвай уменията си за да помогнеш на съседите, приятелите и семейството си като задвижиш нещата в правилната посока. Крайната цел е да увеличиш печалбата, така че фермата да просперира.
Посещения: 50398 Добавено: ср 26 дек 2012
Добави към любими
Играе се с мишката.
Краля на Фабриките
В тази интересна игра ти изграждаш и управляваш своя собствена фабрика за дрехи. Целта ти е да я развиеш и да я направиш производител от световно ниво. В началото на играта започваш от малка стая, но с развитието на играта ще развиеш и бизнеса си. След като изкараш малко пари, ги инвестирай в нови технологии и и разширение на фабриката. Успех.
Краля на Фабриките
4.00
6,8K
Cannibal Cuisine
В тази игра вие сте работник в заведение за бързо хранене на канибали.
Cannibal Cuisine
3.00
43,1K
Барон Хотел
Хотел Барон е управленска игра в която ти си мениджър на хотел. Започваш бизнеса си от нулата и трябва да изградиш империя. Избери подходящата локация, след това строй и развивай твоя хотел. Твоя задача е да направиш от това място един истински туристически рай.
Барон Хотел
4.00
7,1K
Построй Град
Построй Град е стратегическа игра в която трябва да планираш и управляваш цял град. Играта е вдъхновена от PC класиката Sim City. Ти си новоназначен кмет и задачата ти е да построиш и управляваш цял град. Започваш на гола ливада, която трябва да превърнеш в един прекрасен град. Строй пътища и електроцентрали, осигури място за живеене. Направи този град едно атрактивно място за живеене.
Построй Град
3.33
7,2K
Йода рибар
Управлявайте риболовна компания и събирайте гориво, и наемайте кораби които да работят за вас. Търгувайте с други компании и защитавайте рибарските си лодки от враждебните пирати.
Йода рибар
2.50
42,4K