Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Голямата Ферма
Отличен 4.4
(10 гласа)

Голямата Ферма

Твоя чичо Джордж ти е оставил фермата, но за съжаление тя в доста лошо състояние. Използвай уменията си за да помогнеш на съседите, приятелите и семейството си като задвижиш нещата в правилната посока. Крайната цел е да увеличиш печалбата, така че фермата да просперира.
Посещения: 48518 Добавено: ср 26 дек 2012
Добави към любими
Играе се с мишката.
Plantasia 2
Игра за любители на растенията. Имате градина която посявате и берете за да получите мана. С маната можете да си купвате нови семена и други неща.
Plantasia 2
3.00
7,6K
Сладоледения Салон на Папа
Алберто има нова работа в Сладоледения Салон на Папа. Сервирай поръчките на клиентите бързо и ефикасно в тази мениджърска игра. Не оставяй сладоледа да се разтопи. Бъди много внимателен с поръчките и се увери че всяка една се изпълнява коректно. Целта ти е да направиш всички клиенти възможно най-щастливи. Успех.
Сладоледения Салон на Папа
4.50
22,4K
Фермата
Защитавайте фермата и овцете си, стреляйте с пушката по атакуващите вълци, печелете пари и подобрявайте защитата на фермата и оръжията си.
Фермата
5.00
13,6K
Janes hotel
Хотелът на Джейн.
Janes hotel
5.00
70,5K
Зомбимарт
Зомбимарт е мениджмънт игра в която трябва да управляваш един малко по-странен магазин. В този специален магазин ще се продават стоки за зомбита, защото те вече са превзели Земята и представляват около 99% от световното население. Така че, те ще бъдат основните клиенти ти клиенти. Подреди магазина по свой вкус и наеми хората които ти допадат.
Зомбимарт
3.00
3,1K