Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Мотокрос Нитро
Отличен 4.54
(26 гласа)

Мотокрос Нитро

Мотокрос Нитро е страхотна триизмерна игра с мотори в която трябва да подобряваш мотора си за да се справя с трудните терени. Карай бясно през трудните писти и прави каскади от скоковете. За да играете тази игра трябва да инсталирате - http://unity3d.com/webplayer/
Посещения: 167746 Добавено: пт 28 дек 2012
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Шпация - Турбо.
Z, X, C - за трикове.
Снимка 1 от Мотокрос Нитро Снимка 2 от Мотокрос Нитро Снимка 3 от Мотокрос Нитро Снимка 4 от Мотокрос Нитро
Мотокрос Нитро Коледа
Новата, Коледна версия на може би най-добрата моторос игра Мотокрос Нитро е вече тук! В новата версия има много нови писти, мотори, и подобрения за моторите. Мятай се на мотора и наслади на тази нова игра с мотори.
Мотокрос Нитро Коледа
3.74
81,2K
Мотокрос Състезание
Мотокрос Състезание е страхотна състезателна игра с кросови мотори в която се състезаваш срещу компютърно управлявани състезатели. Избери си мотор, и се впусни в надпреварата. Карай възможно най-бързо и обери всички първи места. Събирай турбо бонуси за да се справиш по-лесно с опонентите си.
Мотокрос Състезание
3.50
17,7K
Мотокрос Горско състезание
Мотокрос Горско състезание (Motocross Forest Challengе) е състезателна игра с мотори, в която се състезаваш срещу компютъра на десет различни писти. Има три различни мотора които може да избираш, но трябва първо да ги отключиш. Успех в надпреварата.
Мотокрос Горско състезание
5.00
11,6K
Мотокрос Каскадьор
Мотокрос Каскадьор е невероятна мотокрос игра. Играта предлага 24 нива в които може да демонстрирате мотокрос уменията си. Пали мотора и се пусни по рампите. Успех.
Мотокрос Каскадьор
3.00
9,3K
Мотокрос Лудост 2
Втората версия на играта Моторкрос Лудост е вече тук. Новата версия има подобрена графика и осем нови нива. Пали мотора и се впусни в надпреварата.
Мотокрос Лудост 2
3.00
6,9K