Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Сержант Мейхем
Много добър 3.5
(2 гласа)

Сержант Мейхем

Сержант Мейхем е страхотна екшън игра в която трябва да изпълняваш различни военни мисии. Стягай оръжията и нека екшъна да започне сега. След като спечелиш достатъчно пари може да си купуваш нови, по-мощни оръжия.
Посещения: 17649 Размер на файла: 8 MB Добавено: пн 7 яну 2013
Добави към любими
Движи се с WASD.
Прицел и стрелба с мишката.
Шпация - магазин.
Снимка 1 от Сержант Мейхем Снимка 2 от Сержант Мейхем Снимка 3 от Сержант Мейхем Снимка 4 от Сержант Мейхем Снимка 5 от Сержант Мейхем
Сержант Супер 3
Третата версия на ретро шутъра супер сержант. Новата версия предлага много нови нива и врагове с които да се сражаваш. Обикаляй из тунелите, събирай оръжия и амуниции и стреляй по войниците и зомбитата които ти се пречкат.
Сержант Супер 3
4.50
27,1K
Metal Slug: Бягай!
Metal Slug: Бягай! е готина олд скул аркадна игра, която някои от по-големите са играли на голяма игра с ръчки. Целта в тази серия на играта е да превземеш последната вражеска база, която се намира на отдалечен океански остров. Проникни в базата като си пробиваш път със стрелба по войниците които ще се опитват да те спрат. Събирай различни оръжия и подобрения които ще ти помогнат да оцелееш по-дълго.
Metal Slug: Бягай!
4.00
4,3K
Въоръжен с Крила
Новата версия - така наречената "кулминация" на играта "Въоръжен с крила" предлага 15 нови нива и подобрена графика. Използвай меча си и посичай чудовищата които ти се изправят на пътя. Прави комбинации от удари за да качваш енергия.
Въоръжен с Крила
4.00
5,3K
Мишока Състезател
Мишока Състезател е състезателна игра с коли. Ти си в ролята на на мишка състезател и управляваш дървена кола-играчка. Събирай златни монети и се опитай да завършиш всички 12 нива преди да е изтекло времето. След всяко ниво може да използваш монетите които си събрал за да подобриш колата си. Успех.
Мишока Състезател
4.00
2,4K
Infectonator Survivors
Колата ти вече е угаснала насред пътя. Няма повече гориво в резервоара и единствения начин е да продължиш напред е пеша. Пробивай си път през хилядите зомбита които те атакуват и се опитват да се нахранят с мозъка ти.
Infectonator Survivors
4.75
4,8K