Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Сержант Мейхем
Много добър 3.5
(2 гласа)

Сержант Мейхем

Сержант Мейхем е страхотна екшън игра в която трябва да изпълняваш различни военни мисии. Стягай оръжията и нека екшъна да започне сега. След като спечелиш достатъчно пари може да си купуваш нови, по-мощни оръжия.
Посещения: 17507 Размер на файла: 8 MB Добавено: пн 7 яну 2013
Добави към любими
Движи се с WASD.
Прицел и стрелба с мишката.
Шпация - магазин.
Снимка 1 от Сержант Мейхем Снимка 2 от Сержант Мейхем Снимка 3 от Сержант Мейхем Снимка 4 от Сержант Мейхем Снимка 5 от Сержант Мейхем
Сержант Супер 3
Третата версия на ретро шутъра супер сержант. Новата версия предлага много нови нива и врагове с които да се сражаваш. Обикаляй из тунелите, събирай оръжия и амуниции и стреляй по войниците и зомбитата които ти се пречкат.
Сержант Супер 3
4.50
27K
Canyon Shooter
Спуснете се с парашут в каньона и избийте враговете.
Canyon Shooter
5.00
11,1K
Война 2
Война 2 е ретро триизмерен шутър вдъхновен от вечната класика Doom. Движи се по коридорите и стреляй по всичко което се движи. Събирай амуниции и енергия докато се опитваш да избягаш от подземната военна база.
Война 2
4.00
24,5K
НЛО Еуфория
НЛО еуфория е простичка, но много зарибяваща игра. Извънземните са нападнали земята и на теб се пада честта да ги спреш. За целта имаш анти-НЛО пушка. Стреляй по настъпващите кораби и събирай амуниции и други бонуси за да издържиш по-дълго.
НЛО Еуфория
4.00
4,1K
Края на Зомбитата 2
Втората Версия на невероятната игра Края на Зомбитата 2 е вече и при нас. Втората версия е с много подобрена графика, нови нива и много нови оръжия. Успех.
Края на Зомбитата 2
4.00
4,7K