Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Сержант Мейхем
Много добър 3.5
(2 гласа)

Сержант Мейхем

Сержант Мейхем е страхотна екшън игра в която трябва да изпълняваш различни военни мисии. Стягай оръжията и нека екшъна да започне сега. След като спечелиш достатъчно пари може да си купуваш нови, по-мощни оръжия.
Посещения: 17403 Размер на файла: 8 MB Добавено: пн 7 яну 2013
Добави към любими
Движи се с WASD.
Прицел и стрелба с мишката.
Шпация - магазин.
Снимка 1 от Сержант Мейхем Снимка 2 от Сержант Мейхем Снимка 3 от Сержант Мейхем Снимка 4 от Сержант Мейхем Снимка 5 от Сержант Мейхем
Сержант Супер 3
Третата версия на ретро шутъра супер сержант. Новата версия предлага много нови нива и врагове с които да се сражаваш. Обикаляй из тунелите, събирай оръжия и амуниции и стреляй по войниците и зомбитата които ти се пречкат.
Сержант Супер 3
4.00
26,9K
Jurassic Island
Стреляйте по атакуващите ви динозаври. Останете жив възможно най-дълго.
Jurassic Island
4.00
16,8K
Разбивача Ралф - Дългът на Героя
Разбивача Ралф - Дългът на Героя (Wreck It Ralph Hero’s Duty) е страхотна триизмерна игра направена за Unity Player. В играта се разказва за планета без име, където се провеждат строго секретни експерименти. Там нещо се е объркало жестоко и експеримента е излязъл извън контрол. Един опасен вирус е на свобода и вилнее из базата. Твоята цел е да спреш всички мутирали чудовища.
Разбивача Ралф - Дългът на Героя
4.67
8,9K
Sydney Shark
В тази игра вие сте в ролята на огрома акула подвизаваща се във водите около Сидни. Яжте хора и разбивайте лодки на воля.
Sydney Shark
3.50
39K
Епична Защита
Базата ти в отдалечената планета Деимос е нападната и твоята мисия е да удържиш атаката докато пристигне подкрепление. Защитавай базата си и подобрявай оръжията за да увеличиш шансовете си за оцеляване. Успех.
Епична Защита
2.75
10,4K