Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Дино Супер Скок
Отличен 5
(1 глас)

Дино Супер Скок

Дино Супер Скок е игра в която ти си бягащ динозавър. Помогни на динозавърчето да хване крадеца на безценното му яйце. Събирай монети и прескачай препятствията които ти се изпречват на пътя.
Посещения: 4937 Размер на файла: 967 KB Добавено: вт 8 яну 2013
Добави към любими
Играе се с мишката.
Дино Паркинг
Дино паркинг е луда игра, в която трябва да паркираш не какво да е, а огормен Т-Рекс динозавър. Управлявай динозавъра внимателно и му помогни да достигне яйцата си без да чупи нищо по пътя. Успех.
Дино Паркинг
4.75
4,8K
Дино Лов на Месо 2
Дино Лов на Месо 2 е аркадна игра, в която трябва да помогнете на двата динозавъра да съберат всичкото месо на нивото и да се спасят от гладуване. Големият динозавър има способността да атакува със смъртоносната си лапа, а малкият стреля с огнени кълба. Помогнете на динозаврите да съберат всичкото месо и се пазете от другите животни. Успех!
Дино Лов на Месо 2
4.33
3,5K
Дино яде Месо
Малкия динозавър е гладен. Малките динозавърчета имат нужда от много месо за да напълнят гладните си стомахчета. Помогни им да срежат въжето или да премахната дървената преграда за да освободят голямото парче месо. Храни само червените динозаври и избягвай жълтите, защото те не са от твоята група.
Дино яде Месо
4.50
4,3K
Дино Камион
Дино Камион е транспортна игра в която караш 4х4 брониран джип въоръжен с картечница. Мисията ти е да натовариш джипа със динозавърски яйца и да ги транспортираш безопасно до базата си като стреляш по динозаврите които се опитват да спасят яйцата си.
Дино Камион
4.00
12,6K
Дино Паника
Дино Паника - приключенията на Барог и Тора е супер аркадна игра в която трябва да помогнеш на пещерняка Барог да намери пътя към вкъщи. Това обаче не е единствената му грижа - преследва го огромен тиранозавър. Избягвай препятствията които излизат на пътя ти като скачаш или се плъзгаш под тях
Дино Паника
2.67
9,5K