Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
CS Portable
Отличен 4.15
(20 гласа)

CS Portable

CS Portable е страхотна онлайн версия на култовата Counter Strike. Играта изисква инсталиран UNITY Player. Играта може да се играе в мрежа срещу други хора, или в различни модове. Успех.
Посещения: 153084 Размер на файла: 20 MB Добавено: пн 14 яну 2013
Добави към любими
Движи се с WASD.
Прицел и стрелба с мишката.
Шпация - скок.
R - презареждане.
CS златна броня
Готина игра със стрелба, вдъхновена от Counter Strike. Играта предлага шест нива и четири различни оръжия които можеш да използваш. Избий враговете които се крият по нивата за да отключиш тайното ниво.
CS златна броня
2.50
26,3K
Почуствай Боята
Почуствай Боята е защитна игра за оцветяване, в която трябва да защитаваш базата си от ордите цветни чудовища. Стреляй по чудовищата с правилния цвят куршуми и те ще експлоадират. Успех.
Почуствай Боята
2.80
9,9K
Bite Jacker
Екшън игра в която стреляте по зомбита и откривате нови оръжия. Претърсвайте варелите и кашоните за провизии и бонуси и спасявайте оцелелите хора.
Bite Jacker
5.00
11,9K
Нинджа Голф
В тази игра вие сте нинджа, която се опитва да играе голф. Удряйте топката за голф и се бийте с другите нинджи и животни изпречили се на пътя ви.
Нинджа Голф
3.00
12,7K
Братски Бой 2
Братски Бой 2 е игра в която може да играете двама души. Вие сте в ролята на двама братя които се бият с лошите типове по улицата. Бъди готов защото има силни босове които те очакват на края на всяко ниво.
Братски Бой 2
3.50
4,1K