Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
CS Portable
Отличен 4.16
(19 гласа)

CS Portable

CS Portable е страхотна онлайн версия на култовата Counter Strike. Играта изисква инсталиран UNITY Player. Играта може да се играе в мрежа срещу други хора, или в различни модове. Успех.
Посещения: 152935 Размер на файла: 20 MB Добавено: пн 14 яну 2013
Добави към любими
Движи се с WASD.
Прицел и стрелба с мишката.
Шпация - скок.
R - презареждане.
CS златна броня
Готина игра със стрелба, вдъхновена от Counter Strike. Играта предлага шест нива и четири различни оръжия които можеш да използваш. Избий враговете които се крият по нивата за да отключиш тайното ниво.
CS златна броня
2.50
26,2K
3D POWER BOAT RACING
Готина състезателна 3D игра с лодки. Целта е да караш лодката срещу лодките-роботи на съперниците си. Трябва да завършиш първи, за да преминеш на следващото ниво, Избягвай да движиш лодката си близо до граничната линия – това забавя скоростта ти.
3D POWER BOAT RACING
5.00
17,8K
Призрачния рицар и стрелеца
Призрачния ездач и стрелеца е бойна игра която се играе от двама играчи. Първия играч е въоръжен с меч, а втория с огнестрелно оръжие. Избери си този който ти допада и се впусни в люта битка.
Призрачния рицар и стрелеца
5.00
5,4K
Пирати
Зловещия пират Червената брада е нападнал екипажа ти и е затворил приятелите ти в бутилки. Освободи бедните им души с оръдието си. Използвай рикошети.
Пирати
4.00
8,9K
Проникване 2
Втората версия на страхотната екшън игра Проникване е вече и при нас. Новата версия предлага подобрена графика и много нови оръжия и нива. Успех.
Проникване 2
4.00
8,4K