Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
54 Мъртви Мили
Добър 3
(1 глас)

54 Мъртви Мили

54 Мъртви Мили е доста кървава игра в която трябва да изминеш максимално разстояние от един опит. Пали машината и се заемай с кървавата си мисия. Целта ти е да газиш гнусните зомбита с джипа си преди да е свършило горивото. След всеки опит, подобрявай машината за да направиш по-добър резултат.
Посещения: 18142 Размер на файла: 5 MB Добавено: вт 15 яну 2013
Добави към любими
Играе се със стрелките.
Truck Toss
Карайте 4х4 камион, правете скокове и събирайте бонуси. Нивото свършва когато ви свърши горивото. След всяко ниво можете да подобрявате камиона си.
Truck Toss
5.00
21,2K
Raze 3
Най-после третата версия на дългоочакваната игра Raze е вече тук. За тези които не знаят за тази игра ето я и историята: Преди 10 години извънземна инвазия е потопила земята в огън и мрак. Човешката цивилизация е започнала строежи в небето, докато земята все още се разчиства от отломките. Военните са развили тренировъчна програма в която да се обучат нови кадри. Тук започва и твоята история. Успех.
Raze 3
4.50
5,7K
Кървавата Улица
В екшън играта Кървавата Улица твоят роден град е нападнат от освирепели зомбита и ти трябва да преминеш през града за да достигнеш подсигурената зона. Избери си един от двамата главни герои, и се впусни в кървавото приключение. Изтребвай всички зомбита които ти се изпречват на пътя, събирай бонуси и пари за да подобряваш уменията и екипировката си. Успех.
Кървавата Улица
4.00
7K
Big Cheese Roll
Big Cheese Roll е забавна игра, в която търкаляш огромна пита кашкавал надолу по хълма. Мачкай хората и кравите за повече точки. Със спечелните точки може да подобряваш кашкавала си, така че следващия път да изминеш по-голямо разстояние.
Big Cheese Roll
3.00
2,4K
Кървава Нощ
Играта Кървава Нощ разказва една страшна история от близкото бъдещо. Тъмен портал към ада е отворен и бъдещето на човечеството е застрашено. Ти си тяхната последна надежда - не се проваляй.
Кървава Нощ
3.50
4,9K