Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Berzerk Ball 2
Добър 3
(1 глас)

Berzerk Ball 2

Втората версия на успешната игра Berzerk Ball е вече и при нас. Целта е да изстреляш дебеланкото и той да прелети максимално разстояние с един опит. Можеш да използваш най-различни специални удари по време на полета, така че да дадеш допълнителен тласък на дебеланкото.
Посещения: 3841 Размер на файла: 12 MB Добавено: ср 16 яну 2013
Добави към любими
Играе се с мишката.
Homerun In Berzerk Land - Berzerk Ball
Изберете ъгъла и силата на удара, така че да изстреляте компютърният специалист възможно най-далече. С всеки удар трупате опит и събирате пари, за подобрения на екипировката ви.
Homerun In Berzerk Land - Berzerk Ball
4.00
10,2K
Решението 3
Решението 3 е страхотна игра за оцеляване направена от ветераните в бранша - Армор геймс. В играта се разказва за един сержант който е оцелял от Зомби инфекция, която е заразила почти всяко едно човешко същество на земята и го е превърнало в кръвожадно зомби. Твоята задача е да опазиш базите които са последните незасегнати територии.
Решението 3
4.40
6,5K
Big Cheese Roll
Big Cheese Roll е забавна игра, в която търкаляш огромна пита кашкавал надолу по хълма. Мачкай хората и кравите за повече точки. Със спечелните точки може да подобряваш кашкавала си, така че следващия път да изминеш по-голямо разстояние.
Big Cheese Roll
3.00
2,4K
Шерлок Холмс Бягство
Шерлок Холмс е по следите на важно откритие и ти трябва да си неговия асистент по време на разследването. Помогни му да тича възможно най-бързо, като избягва всички препятствия. Със събраните точки можеш да подобряваш героя си.
Шерлок Холмс Бягство
3.00
3,9K
Battlefield Shooter 2
Battlefield Shooter 2 e защитна игра в която ти си в ролята на снайперист който защитава базата си. Използвай различни оръжия за да отблъскваш врага. Не забравяй да подобряваш постоянно екипировката си, след всяка вълна от врагове. Успех.
Battlefield Shooter 2
3.84
15,7K