Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Реактивен Дядо Коледа
Много добър 4
(1 глас)

Реактивен Дядо Коледа

Точно преди Коледа джуджетата на Дядо Коледа са си играли с магически кибрит и са причинили мощна експлозия в работилницата, и всички играчки са изпратени в небитието. Сега пред Дядо Коледа стои трудната задача да събере всички подаръци като използва ракетната си раница. Успех.
Посещения: 9338 Размер на файла: 3 MB Добавено: ср 16 яну 2013
Добави към любими
Играе се с мишката.
Зомби Трепач
Зомбитата са плъзнали навсякъде из родния ти град, и кмета е повикал Зомби Трепачите за да се справят със ситуацията, и да изчистят града от гладните мутанти. Помогни на Джейк (водача на групата) да стане успешен бизнесмен като избие всички зомбита с колата си. В процеса на играта може да наемаш още изтребители за да ти помогнат с нелеката задача.
Зомби Трепач
4.00
5,2K
Глен 2
Втората версия на играта Глен е вече и при нас. В новата версия откриваме много подобрена графика и много подобрения по робота. Изследвай подземния свят, откривай ценни минерали и други бонуси заровени в земята.
Глен 2
5.00
4,2K
Коледна РОК ЗВЕЗДА
Помогни на дядо Коледа да спаси празника като свириш рок кавъри на класически коледни песни. Играта е подобна на "Guitar Hero". За да свириш трябва да натискаш точните клавиши в подходящия момент.
Коледна РОК ЗВЕЗДА
5.00
14,5K
Американски Състезания 2
Американски Състезания 2 е втората версия на страхотната състезателна игра. В новата версия ще откриеш много нови писти и подобрения за състезателната ти кола. Включи се в надпреварата срещу компютърно управлявани опоненти и се опитай да завършиш в челната тройка за да се класираш за следващата писта. След всяко спечелено състезание подобрявай колата си.
Американски Състезания 2
4.33
17,9K
Транспорт след Апокалипсиса
Играта Транспорт след Апокалипсиса разказва история за много дълга война в която много хора са страдали поради липса на храна, лекарства и оръжия за да се защитават. Пали пикапа и достави провизиите на хората и войниците които се нуждаят от тях. Използвай парите за да подобриш камиона, или да си купиш нов - по-голям.
Транспорт след Апокалипсиса
4.33
10,1K