Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Реактивен Дядо Коледа
Много добър 4
(1 глас)

Реактивен Дядо Коледа

Точно преди Коледа джуджетата на Дядо Коледа са си играли с магически кибрит и са причинили мощна експлозия в работилницата, и всички играчки са изпратени в небитието. Сега пред Дядо Коледа стои трудната задача да събере всички подаръци като използва ракетната си раница. Успех.
Посещения: 9259 Размер на файла: 3 MB Добавено: ср 16 яну 2013
Добави към любими
Играе се с мишката.
Смъртоносно Пътуване
Смъртоносно Пътуване е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Ти си в ролята на известен ловец на глави. Преследвай престъпници с рокерския си мотор, събирай монети, гориво и други бонуси. След всяко състезание може да използваш парите които си изкарал за да подобряваш мотора и оръжията си.
Смъртоносно Пътуване
3.00
6,1K
Rocket Toilet
Изстреляйте се заедно с тоалетната чиния, възможно най-далече и съберете възможно най-много бонуси. След всеки скок можете да подобрявате оборудването си, за да стигате все по-далече.
Rocket Toilet
4.50
12,7K
Ракета 2020
През 2020 година станцията Горгона е изпратила ракета за да изследва планетата Зоронос. Целта на експедицията е да открие редки минерали, но ракетата е ударена от метеорит и се заклещва в бездната. Трябва да успееш да управляваш ракетата и да долетиш то хоризонта. Успех.
Ракета 2020
5.00
2,1K
Военен Лекар ВСВ
Забавна игра в която целта ти е да преминеш максимално разстояние с един опит. Ти си военен медик по времето на втората световна война. По време на войната медиците от бойното поле е трябвало да се снабдяват с медикаменти и да транспортират ранените войници на сигурно място. Подобрявай колата след всеки опит, за да подобриш резултата си.
Военен Лекар ВСВ
4.00
12,5K
Летящите Прасенца
Летящите Прасенца е страхотна игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Помогни на прасенцето да се спаси от фермата, за да не стане на бекон. Бягай за живота си, избягвай препятствията и враговете си. Успех.
Летящите Прасенца
5.00
2K