Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Магистрално Рали
Отличен 4.75
(4 гласа)

Магистрално Рали

Магистрално Рали е триизмерна рали игра която изисква UNITY PLAYER. За да постигнеш целта си трябва да поставиш два рекорда - за максимална скорост и за дрифт на всяка голяма магистрала в града. Избери си кола и се впусни в надпреварата.
Посещения: 63278 Размер на файла: 15 MB Добавено: чт 17 яну 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Шпация - турбо.
Магистрално пътуване
Карай супер спорна кола по магистралата колкото можеш по-бързо. Избягвай другите коли, защото ако удариш някоя от тях играта свършва.
Магистрално пътуване
3.00
107,3K
Магистрално преследване
Защитавайте бронирания камион от атаката на полицията. След всяко ниво можете да купувате амуниции и нови оръжия.
Магистрално преследване
3.00
60,1K
3D POWER BOAT RACING
Готина състезателна 3D игра с лодки. Целта е да караш лодката срещу лодките-роботи на съперниците си. Трябва да завършиш първи, за да преминеш на следващото ниво, Избягвай да движиш лодката си близо до граничната линия – това забавя скоростта ти.
3D POWER BOAT RACING
5.00
18K
3D Коледно Състезание
Отново е Коледа, и дядо Коледа организира традиционното състезание. Има и други претенденти за титлата, и трябва да ги победиш като спечелиш всички надпревари. Покажи им кой е истинския Дядо Коледа и че няма по-бърз от него на пистата.
3D Коледно Състезание
4.00
5,4K
Американско Лятно Паркиране
Летните курорти са доста пълни по това време на годината. Опитай се да не нарушиш почивката си, и тази на останалите, като паркираш правилно и избягваш задръстванията.
Американско Лятно Паркиране
5.00
5,6K