Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Про Футболист
Добър 3
(1 глас)

Про Футболист

Про Футболист е триизмерна спортна игра в която ти поставяш началния удар по топката за американски футбол. Помогни на отбора си да спечели мача като стреляш точно и уцелваш мишената със всеки удар.
Посещения: 18357 Добавено: пт 1 фев 2013
Добави към любими
Прицели се със стрелките.
Удар - със шпацията.
Про Паркинг
Про Паркинг е игра с коли, в която трябва да събереш всички туби с масло и да паркираш на определеното за това място. Опитай се да избягваш всички препятствия защото колата ти е много чуплива.
Про Паркинг
4.00
10,3K
Про Мотокрос Рейсър
Про Мотокрос Рейсър е страхотна мини-байк рейсинг игра. Изиграйте туториала за да се научите да управлявате мощната машина. Карай възможно най-бързи и събирай различни бонуси за по-добре представяне на състезанията. Успех.
Про Мотокрос Рейсър
3.00
25,5K
Про Вратар
Ти си най-добрия вратар на света. Помогни на отбора си да спечели всички мачове от като спасяваш всички отправени удари към вратата.
Про Вратар
5.00
51,1K
Penalty Fever
Спортна флаш игра, в която избирате вашият отбор и противник и след това бийте и пазете дуспи.
Penalty Fever
5.00
71,5K
Клаксон
Клаксон е забавна триизмерна игра направена на Unity технология. Целта ти е да изминеш максимално разстояние с един опит. Ти пилотираш малък самолет на чужда планета. Събирай монети и бонуси за да подобряваш самолета си. Има 3 различни вида самолети които можеш да пилотираш, но последните два трябва да бъдат отключени.
Клаксон
3.00
4,3K