Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Баха Мотокрос
Много добър 4
(2 гласа)

Баха Мотокрос

Баха Мотокрос е страхотна триизмерна игра с мотори. Състезавай се срещу останалите мотористи по затворена писта. Опитай се да завършиш преди останалите състезатели и изпълнявай сложни трикове от рампите. Успех.
Посещения: 80762 Добавено: пн 4 фев 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Z + стрелките - трикове.
Състезание с Джетове
Състезание с Джетове е триизмерна игра със страхотна графика. Състезавай се срещу компютърно контролирани опоненти на затворена писта. Дай най-доброто от себе си за да отключиш следващото ниво.
Състезание с Джетове
5.00
6,6K
Състезание със Залози
Състезание със Залози (Bet Race) е игра с коли, която предлага реалистична 3Д графика направена с Unity 3D технология. В началото на играта имате пари само за една единствена кола, но след като спечелите няколко състезания, можете да си позволите да подобрите частите на автомобила или за закупите нов по-мощен автомобил.
Състезание със Залози
3.00
17,9K
4 Weel Furry
Постигни най-добрия резултат като караш твоето супер АТВ.
4 Weel Furry
3.00
102,6K
КваКва Парк
КваКва Парк е забавна игра подходяща за най-малките посетители. Избери си един от двата герои и се включи в състезанието по водната пързалка. След всяко състезание можеш да подобряваш героя си. Успех.
КваКва Парк
4.50
2,7K
Европейски Футболен Шампионат
Европейски Футболен Шампионат е много добре направена футболна игра. Избери си отбор, и се впусни в надпреварата. Крайната ти цел е да спечелиш купата, за това не губи повече време. Успех.
Европейски Футболен Шампионат
4.60
86,4K