Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Монстър Трък 360
Много добър 3.5
(2 гласа)

Монстър Трък 360

Монстър Трък 360 е невероятна Unity игра от най-големите в бранша - Миниклипс. В тази игра трябва да дадеш по-добро време от опонентите си и да ги победиш в това оспорвано състезание за да отключиш следващата писта. Карай възможно най-бързо и се опитвай да правиш най-различни каскади във въздуха за по-висок резултат.
Посещения: 22944 Добавено: вт 5 фев 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
R - рестарт до последния Чекпойнт.
U - рестартирай ниво.
Монстър Трък Герой
Монстър Трък Герой е нова триизмерна игра направена за Unity Player. Играта впечатлява с реалистична триизмерна графика. Избери си камион, нагласи го по свой вкус и се впусни в надпреварата. Забавлявай се докато мачкаш всичко по пътя си и изпълнявай трикове във въздуха.
Монстър Трък Герой
4.00
7,4K
Монстър Трък Спускане
Монстър Трък Спускане е състезателна игра с големи джипове. Избери си от 3 невероятно напомпани машини и се впусни надпреварата. Там ще се изправиш срещу 3 компютърно управлявани опоненти. Карай възможно най-бързо и балансирай джипа по надолнищата. Успех.
Монстър Трък Спускане
4.50
7,6K
Монстър Трък Треска
Ако харесваш големи камиони и епични оффроуд състезания то тази игра е точно за теб. Избери си машина и се впусни в надпреварата срещу компютърно управлявани опоненти. След всяко състезание може да използваш спечелените пари за да подобряваш джипа си, или да си купиш нов.
Монстър Трък Треска
2.50
11,9K
Монстър Трък Скокове
Докажи че си най-добрия оффроуд шофьор в 12 напрегнати нива които не предоставя тази игра. Целта ти е проста - да завършиш цял. Прескачай препятствията и оцелей до финиша. Успех.
Монстър Трък Скокове
4.00
13,4K
Монстър трък шампионат
Монстър трък шампионат е оффроуд игра с огромни камиони. В нея може да избираш между два камиона с които да се състезаваш. Избери си твоя и се впусни в състезанието. Събирай златните звездички и избягвай червените.
Монстър трък шампионат
4.00
15,7K