Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Танк Атака 3D
Отличен 4.25
(4 гласа)

Танк Атака 3D

Танк Атака 3D е екшън игра с танкове. В нея ти си в ролята на войник който е отговорен за оръдието и картечницата на танка. Стреляй по вражеските бункери, танкове и пехота и саботирай радарите на вражеската армия за допълнителни точки.
Посещения: 7512 Добавено: ср 6 фев 2013
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Х - смяна на оръжието.
Танка се движи автоматично, ти само трябва да стреляш.
Танк Армагедон
Танк Армагедон е страхотна онлайн игра, която се играе в мрежа срещу други играчи. Избери си арена и отбор (син или червен) и се впусни в люта битка с танкове. Събирай най-различни оръжия с които да обстрелваш враговете си. Опитай се да превземеш максимален брой вражески бази.
Танк Армагедон
5.00
6,5K
Танк дърпа Камион
Танк дърпа Камион е иновативна игра с камиони и танкове. Целта ти е да издърпаш закъслия камион със тежък верижен танк. Може да стреляш с танка за да рачистваш пътя напред.
Танк дърпа Камион
3.67
45,2K
Танк наречен Гризли
Военна игра в която управлявате танк наречен Гризли. Танкът ви може да се движи само по права линия, между сградите и да стреля с картечница или ракети (ракетите могат да минават през сградите). Унищожете всички вражески единици, за да преминете на следващото ниво.
Танк наречен Гризли
5.00
13,1K
Танк Мания
В играта танк мания вие можете да карате 5 различни танка на 24 нива. Целта на играта е да транспортирате товара невредим до крайната цел, някой препятствия не могат да се преминат без да ги взривите с оръдието си.
Танк Мания
3.50
50,1K
Унищожителят 3
Невероятна триизмерна игра с коли. Главната ти цел е да нанесеш възможно най-много поражения върху околната среда. Събирай монети за по-висок резултат. Изпълнявай различни мисии за да вдигаш нива, и да отключваш нови предмети.
Унищожителят 3
3.75
101,3K