Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
След Залеза
Отличен 5
(1 глас)

След Залеза

След Залеза е игра в която трябва да оцеляваш в един враждебен свят пълен със зомбита. Използвай инстинктите си и всички налични оръжия за да удържиш позицията си докато пукне зората.
Посещения: 3480 Добавено: ср 13 фев 2013
Добави към любими
Движи картата със стрелките.
Z - атака.
Х - специална атака.
След Залез 2
След Залез 2 е страхотна триизмерна игра със стрелба и много зомбита. В тази втора серия на играта ти си се барикадирал на покрива на малка сграда и се опитваш да се защитиш от хилядите зомбита които искат да те изядат. Събирай бонуси и подобрявай оръжията си за да издържиш максимално дълго.
След Залез 2
5.00
6,3K
Сержант Мейхем
Сержант Мейхем е страхотна екшън игра в която трябва да изпълняваш различни военни мисии. Стягай оръжията и нека екшъна да започне сега. След като спечелиш достатъчно пари може да си купуваш нови, по-мощни оръжия.
Сержант Мейхем
3.50
17,6K
Улвърин в Токио Гонка
Улвърин в Токио (Wolverine Tokyo Rail Rush) е игра в която трябва да бягаш възможно най-бързо. Мисията ти е да помогнеш на Улвърин да превземе влаковата мрежа на Токио. Разсичай смъртоносни нинджи и скачай от влак на влак, като се опиташ да стигнеш възможно най-далеч.
Улвърин в Токио Гонка
4.50
9,7K
Армейско Паркиране 3
Харесва ли ти да караш военни машини? Паркирал ли си танк? В тази нова триизмерна игра с танкове ти ще бъдеш в ролята на войникът който трябва да ги паркира. Задачата ти е да паркираш танковете след всяко учение, като внимаваш да не настъпиш мина.
Армейско Паркиране 3
4.00
4,2K
Защитен Механизъм 2
Защитен Механизъм 2 е защитна игра, в която трябва да отбранявате космическа база, от безкрайните атаки на враждебните марсиански войници. След всяка атака можете да използвате спечелените пари, за да тренирате войниците си и да подобрявате оръжията им.
Защитен Механизъм 2
4.00
4,2K