Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Полицейско преследване (Police Pursuit)
Отличен 4.4
(5 гласа)

Полицейско преследване (Police Pursuit)

Полицейско преследване и игра с коли в която ти си в ролята на патрулиращ полицай. Преследвай и хващай престъпниците. На всяко ниво има различни цели, които трябва да изпълняваш за да преминеш на следващото ниво. Успех в борбата срещу престъпността.
Посещения: 106981 Добавено: ср 13 фев 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Х - дрифт.
Полицейско отмъщение
Скачай в полицейската кола и газ към магистралата. Там се подвизават опасни престъпници които трябва да си получат заслуженото. Карай бясно през трафика докато не достигнеш до колите набелязани с мишена. Тях трябва да ги изблъскаш от пътя и да ги унищожиш.
Полицейско отмъщение
4.00
41,8K
Полицейско бъги
Карайте полицейско бъги по различни планети. Събирайте диаманти и изпълнявайте зрелищни трикове за максимален резултат. След всяко ниво може да използвате диамантите за да подобрявате бъгито.
Полицейско бъги
5.00
40,1K
Полицейско преследване
Преследвайте колата с терористите.
Полицейско преследване
2.33
112,8K
Прецизен паркинг
Прецизен паркинг е доста трудна игра за паркиране, за тези които обичат подобни игри. Това е шанс да тестваш способностите си да паркираш. Опитай се да паркираш спортната си кола на отбелязаните места преди да изтече времето. Карай внимателно.
Прецизен паркинг
4.00
33,1K
Магистрално Рали
Магистрално Рали е триизмерна рали игра която изисква UNITY PLAYER. За да постигнеш целта си трябва да поставиш два рекорда - за максимална скорост и за дрифт на всяка голяма магистрала в града. Избери си кола и се впусни в надпреварата.
Магистрално Рали
4.75
63,2K