Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Операция Буря 3
Добър 3
(2 гласа)

Операция Буря 3

Операция Буря 3 е една от най-готините и реалистични игри с лъкове. В нея можеш да изпробваш уменията си с древното оръжие. Селото ти е атакувано, а ти си най-добрия стрелец в селото и единствения който може да отблъсне атаката. Успех.
Посещения: 21844 Размер на файла: 11 MB Добавено: чт 14 фев 2013
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
youtube/wGRAxoVtgHw youtube/G8dYN3t_k14
Операция на Специалните Части
Операция на Специалните Части е екшън игра с реалистична 3D графика изпоlзваща Unity 3d платформата. Заредете вашето оръжие и се впуснете в екшъна.
Операция на Специалните Части
5.00
8,2K
Операция Картечница
Операция Картечница е игра със стрелба с невероятна триизмерна графика. В тази игра ти си в ролята на смел войник който защитава базата си от безкрайните атаки на врага. Стреляй по всичко което се движи и се опитай да останеш жив колкото се може по-дълго. Успех с оцеляването в тази вражеска среда.
Операция Картечница
4.00
29,9K
Artillery Live
Изберете сила и посока и атакувайте вражеските танкове.
Artillery Live
5.00
11,4K
Братя Калабаш
Братя Калабаш е страхотна защитна игра направена от ветераните в бранша Miniclip.com. Целта ти е да защитаваш земите си от атаките на враговете си, като строиш защитни кули покрай пътя. Успех.
Братя Калабаш
5.00
10K
54 Мъртви Мили
54 Мъртви Мили е доста кървава игра в която трябва да изминеш максимално разстояние от един опит. Пали машината и се заемай с кървавата си мисия. Целта ти е да газиш гнусните зомбита с джипа си преди да е свършило горивото. След всеки опит, подобрявай машината за да направиш по-добър резултат.
54 Мъртви Мили
3.00
18,1K