Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Операция Буря 3
Добър 3
(2 гласа)

Операция Буря 3

Операция Буря 3 е една от най-готините и реалистични игри с лъкове. В нея можеш да изпробваш уменията си с древното оръжие. Селото ти е атакувано, а ти си най-добрия стрелец в селото и единствения който може да отблъсне атаката. Успех.
Посещения: 21897 Размер на файла: 11 MB Добавено: чт 14 фев 2013
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
youtube/wGRAxoVtgHw youtube/G8dYN3t_k14
Операция на Специалните Части
Операция на Специалните Части е екшън игра с реалистична 3D графика изпоlзваща Unity 3d платформата. Заредете вашето оръжие и се впуснете в екшъна.
Операция на Специалните Части
5.00
8,2K
Операция Картечница
Операция Картечница е игра със стрелба с невероятна триизмерна графика. В тази игра ти си в ролята на смел войник който защитава базата си от безкрайните атаки на врага. Стреляй по всичко което се движи и се опитай да останеш жив колкото се може по-дълго. Успех с оцеляването в тази вражеска среда.
Операция Картечница
4.00
30K
Инсектинатор Зомби версия
Тази игра е разновидност на играта Инсектинатор на Armorgames, с тази разлика, че вместо насекоми избивате зомбита.
Инсектинатор Зомби версия
3.00
19,3K
Войни в Тетрадка 3
Трета версия на играта със самолети Войни в Тетрадка е вече при нас. Новата версия е с по-добра графика, нови оръжия и много нови нива. Успех.
Войни в Тетрадка 3
4.00
5,2K
Mad Truck Challenge
Mad Truck Challenge е състезателна игра с камиони, направена от програмистите на playhub.com. Играта предлага 20 различни трасета, на които можете да премерите сили със състезателите оправлявани от компютъра. След всяко състезание можете да използвате събраните пари, за да подобрите камиона си или да закупите нов. Успех в успорваната надпревара!
Mad Truck Challenge
4.50
8,8K