Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Водни Войни
Добър 3
(1 глас)

Водни Войни

Водни войни е триизмерна състезателна игра с екшън елементи. В тази игра ти управляваш високоскоростна лодка, по реалистична водна писта със страхотни отражения. Опитай се да завършиш преди всички или да отстраниш опонентите си като стреляш по тях с оръдието си.
Посещения: 5738 Размер на файла: 17 MB Добавено: пн 18 фев 2013
Добави към любими
Движи се с WASD.
Шифт - Турбо.
Прицел и стрелба с мишката.
Водни ски
Водни ски е простичка игра, в която управлявате моторна лодка. Целта ви е да изминете максимално разстояние по реката без да се сблъскате с други моторни лодки.
Водни ски
4.00
7,2K
Водни ски скокове
Направете възможно най-дълъг ски скок във вода. Нагласете ъгъла на рампата за скока, изберете скоростта с която да ви дърпа скутера и тръгвайте.
Водни ски скокове
5.00
28,7K
Турбо Рейсинг 2
Новата версия на състезателната игра с коли Турбо Рейсинг 2 е вече и при нас. Новата версия предлага изумителна графика и реалистично управление. Има чекпоинти по пистата, и на всеки чекпоинт един от състезателите отпада. Успех.
Турбо Рейсинг 2
3.00
43,6K
Moto Urban Fever
Много добро 3D състезание с крсови мотори.
Moto Urban Fever
4.67
421,1K
Зловещия Червей - Коледа
Ако не знаете, червеите също празнуват Коледа, и също получават Коледни Подаръци. Този специален червей не харесва коледния си подарък, и е твърдо решен да се срещне с Дядо Коледа и да му го каже в очите. Яж елфи, елени и всичко по пътя си докато търсиш Дядо Коледа.
Зловещия Червей - Коледа
4.00
13,9K