Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Водни Войни
Добър 3
(1 глас)

Водни Войни

Водни войни е триизмерна състезателна игра с екшън елементи. В тази игра ти управляваш високоскоростна лодка, по реалистична водна писта със страхотни отражения. Опитай се да завършиш преди всички или да отстраниш опонентите си като стреляш по тях с оръдието си.
Посещения: 5601 Размер на файла: 17 MB Добавено: пн 18 фев 2013
Добави към любими
Движи се с WASD.
Шифт - Турбо.
Прицел и стрелба с мишката.
Водни ски
Водни ски е простичка игра, в която управлявате моторна лодка. Целта ви е да изминете максимално разстояние по реката без да се сблъскате с други моторни лодки.
Водни ски
4.00
7,1K
Водни ски скокове
Направете възможно най-дълъг ски скок във вода. Нагласете ъгъла на рампата за скока, изберете скоростта с която да ви дърпа скутера и тръгвайте.
Водни ски скокове
5.00
28,6K
Зомби Война: Аватар
Зомби Война: Аватар е сървайвал игра с много стрелба. Целта ти е да се отбраняваш срещу безкрайни вълни от озверели зомбита. Защитавай базата си, събирай бонуси и подобрявай оръжията си за да оцелееш по-дълго. Успех срещу армиите на неживите.
Зомби Война: Аватар
3.00
6,8K
Въздушна война 3D класика
Въздушна война 3D (Air War 3D Classic) е много добре направен боен стимулатор на самолет. Играта е направена с Unity 3d технологията и предлага красива и реалистична графика. Включете се в във въздушната битката и тествайте уменията си на пилот. Освен вражеските самолети, които ви атакуват от всички страни, по-земята има и зенитни оръдия, които стрелят по вас.
Въздушна война 3D класика
3.00
19,6K
Doraemon срещу Марио
Един съвсем нормален ден за Марио - размазва кумби и събира злато, докато в един момент не среща Doraemon който иска да му открадне всичко. Супер Марио пали мотора си и се впуска да преследва нарушителя. Избери си любимия герой и се включи в надпреварата.
Doraemon срещу Марио
5.00
14,1K