Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Раптор Сафари
Отличен 4.25
(4 гласа)

Раптор Сафари

Раптор Сафари е триизмерна игра с коли. Твоята цел е да обикаляш с джипа си и да ловиш динозаври в Изгубения Свят. Запали машината и нека лова да започне. Карай бързо защото имаш само 5 минути за лов.
Посещения: 15223 Добавено: чт 21 фев 2013
Добави към любими
Управлявай джипа със стрелките.
Шпация - пусни веригата.
Лего бой - Бягството
Лего бой - Бягството е забавна игра за UNITY Player. Главния герой е човече от Лего конструктор което бяга в страхотен триизмерен свят пълен с различни опасности и препятствия. Скачай, плъзгай се и завивай рязко като се опитваш да се отдалечиш максимално от началната точка.
Лего бой - Бягството
4.00
4,5K
Hovernauts
Монго добра екшън игра, която се играе с хора от цял свят.
Hovernauts
4.00
10,9K
alien exterminator
Вие сте изпратен на мисия на отдалечена планета, целта на мисията ви е да изтребите месните обитатели (беззащитните извънземни).
alien exterminator
5.00
12,9K
Effing Worms
Помните ли огромните червеи от филма и играта Doom? В тази игра вие управлявате подобен червей и ядете всичко живо което се движи на повърхостта.
Effing Worms
4.50
16,3K
Аз останах
Аз останах е екшън игра, в която вие сте в ролята на малак робот, въоръжен с тежка картечница. Стреляйте по вълните от роботи, които ви атакуват и защитавайте позицията си. След всяка вълна от роботи можете да използвате спечелените пари, за да подобрите оръжието си. Успех!
Аз останах
4.00
4,9K