Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Angry Birds Билярд
Добър 2.5
(4 гласа)

Angry Birds Билярд

Angry Birds Билярд е спортна игра с героите от популярната игра Angry Birds и Лошите Прасенца. Използвай червената птица като бяла билярдна топка и бутай зелените прасенца в джобовете на билярдната маса. Успех.
Посещения: 5661 Размер на файла: 3 MB Добавено: чт 21 фев 2013
Добави към любими
Играе се с мишката.
Angry Birds Racing Puzzle
Angry Birds Racing Puzzle е много добре направена пъзел игра. Избери си мод на игра и се наслади. Успех.
Angry Birds Racing Puzzle
4.00
3K
Angry Birds Stella
Както може би се досещате от заглавието това е поредната игра от поредицата Angry Birds. В тази игра имате шанса да се присъедините към Стела и нейния приятел на мисия в която трябва да защитите дома си. Успех.
Angry Birds Stella
4.14
3,1K
Angry Bird Jump Adventure
Angry Bird Jump Adventure е доста трудна игра базирана на предните игри с Angry Birds. Целта ти е да помогнеш на птичките да избягват опасните зелени прасенца и да се изкачваш възмонжо най-високо по нивото. Успех.
Angry Bird Jump Adventure
2.80
3,4K
Angry Birds Състезания
Включи се в лудите състезания на Angry Birds срещу лошите прасета. Демонстрирай шофьорските си умения и спечели всичките 8 предизвикателни нива.
Angry Birds Състезания
4.20
11,4K
Angry Birds Hero Rescue
Ядосаните птички отново са тук, с нова версия на популярната игра. Розовата птичка е атакувана от злите зелени прасета, и ти трябва да я защитиш. Събори прасетата от платформите им за да минеш на следващото ниво. Първите нива са доста лесни, но с напредването на играта става все по-интересно. Успех.
Angry Birds Hero Rescue
4.50
5,7K