Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Говорещата Kотка Tom 3
Много добър 3.69
(199 гласа)

Говорещата Kотка Tom 3

Игра базирана на популярна апликация за Андроид - говорещата котка. Том е твоята домашна котка която реагира на докосвания и повтаря всичко което кажеш със смешен глас.
Посещения: 97759 Размер на файла: 6 MB Добавено: чт 21 фев 2013
Добави към любими
Играе се с мишката.
Марио Камионджията 2
Марио Камионджията 2 е транспортна игра с камиони. Шофьора на камиона е не кой да е, а любимия ни герой Супер Марио. Помогни му да из тества новия си огромен камион. Събирай и звездичките по нивото и се забавлявай.
Марио Камионджията 2
3.00
6,9K
Колекционерът на Кости
Колекционерът на Кости е аркадна игра в която трябва да събереш всички кости от нивото за да преминеш на следващото. Избягвай препятствията и цепи камъни за да строиш мостове и заобиколни маршрути с тях.
Колекционерът на Кости
4.00
4,4K
Търсач на Съкровища
Търсач на Съкровища (Treasure Rush Miner) е простичка зарибяваща игра. Целта ти е да събереш различните скъпоценности скрити под земята, и да ги подредиш по сандъците. Може да комбинираш скъпоценности от един вид, без да докосваш другите видове.
Търсач на Съкровища
5.00
2,9K
Дора Златотърсачката
Дора Златотърсачката е семпла забавна игра, подходяща за най-малките ни посетители. Помогни на Дора да събира златните монетки и да се пази от падащите скали.
Дора Златотърсачката
5.00
2,7K
Малко прасенце
Помогнете на малкото прасенце Бейб да се разходи и да направи дневните тренировки. След това го почистете, за да може да влезе в къщата и го облечете в нови дрешки.
Малко прасенце
4.00
37,4K