Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Защитен Механизъм 2
Много добър 4
(1 глас)

Защитен Механизъм 2

Защитен Механизъм 2 е защитна игра, в която трябва да отбранявате космическа база, от безкрайните атаки на враждебните марсиански войници. След всяка атака можете да използвате спечелените пари, за да тренирате войниците си и да подобрявате оръжията им.
Посещения: 4259 Размер на файла: 7 MB Добавено: пн 25 фев 2013
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
1, 2 - смяна на оръжията.
Звезден Командо
Звезден Командо е много интересна аркадна игра, в която ти си в ролята на командос, който подскача от планета на планета и обезврежда враговете безшумно. Хаквай порталите, обикаляй по планетите и намери изхода от всяко ниво.
Звезден Командо
4.00
4,7K
Ци Рейсинг
Ци Рейсинг е иновативна аркадна игра. Целта ти е да събереш всички златни звезди преди да е изтекло времето. След всяко ниво използвай събраните звезди за да подобряваш колата и уменията си.
Ци Рейсинг
4.00
4,2K
Arcane Арена
Супер екшън игра в която трябва да оцеляваш колкото можеш по-дълго. Готина анимация с ретро графики. Ти си в ролята на магьосник който се защитава от безкрайните вълни от гневни чудовища. След всяка вълна може да правиш подобрения.
Arcane Арена
4.00
5,4K
Някъде в космоса
Някъде в космоса е игра със космически кораби, в която ти си пилот на кораб в дълбокия космос. Мисията ти е да се сражаваш срещу вражеските кораби които се изпречват на пътя ти, да подобряваш кораба си и да намериш пътя към дома.
Някъде в космоса
4.00
4,9K
Atomic Gringo
Atomic Gringo е забавна игра в която се биеш с пияни мексиканци в бар. Не им позволявай да те достигнат и ги нокаутирай навреме. Успех.
Atomic Gringo
3.50
3,3K