Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Гангстерски Хаос
Добър 3
(1 глас)

Гангстерски Хаос

Гангстерски Хаос е екшън игра, в която вие сте командир на взвод от войници и трябва да сложите край на гангстерският хаос в региона. Бийте се със озлобените гангстери и използвайте спечелените пари, за да подобрявате вашите войници и оръжия.
Посещения: 6065 Размер на файла: 3 MB Добавено: пн 25 фев 2013
Добави към любими
Движете се със WASD.
Прицел и стрелба с мишката.
Гангстерски начин
Играта Гангстерски начин ви хвърля дълбоко в тъмният незаконен свят на мафията и гангстерските банди. В началото на играта вие сте ново попълнение в редиците на мафията и трябва да изпълните няколко мръсни мисии, за да се докажете вашата лоялност. След всяка успешно завършена мисия получавате възнаграждение, което можете да изхарчите за по-добри оръжия и броня. Успех с кариерата ви на гангстер!
Гангстерски начин
4.75
7,7K
Трансформърс 3: Победата е сладка
Трансформърс 3: Победата е сладка е екшън игра със страхотна 3D графика. Вашата мисия в тази игра е да спрете Звезденписък и неговата армия и да спасите градът от унищожение. Успех!
Трансформърс 3: Победата е сладка
4.32
11K
Бен 10 Самурай
Бен 10 е отново в самурайския свят за да търси справедливост. Помогни да му достигне до края на приключението като си пробива път със меч и шурикени. Събирай бонусите за по-висок резултат.
Бен 10 Самурай
5.00
14K
Кодово име: Индиго
Кодово име: Индиго е игра със стрелба, съдържа 16 нива и различни оръжия и врагове. Скрий се зад барикадите и защити позицията си като избиваш вражеските войници и бронирани машини.
Кодово име: Индиго
3.50
21,4K
Сержант Мейхем
Сержант Мейхем е страхотна екшън игра в която трябва да изпълняваш различни военни мисии. Стягай оръжията и нека екшъна да започне сега. След като спечелиш достатъчно пари може да си купуваш нови, по-мощни оръжия.
Сержант Мейхем
3.50
17,6K