Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
 Ръш Тръпката 2
Добър 3
(1 глас)

Ръш Тръпката 2

В играта Ръш Тръпката 2 вие сте в ролята на тинейджър (ка), който се вози на екстремно влакче в увеселителен парк. Скачайте и се навеждайте в правилният момент, за да преодолеете множеството препятствия, които ви очакват по пистата. С парите спечелени от спусканията можете да закупите нов герой или нова количка за влакчето.
Посещения: 4392 Размер на файла: 8 MB Добавено: пн 25 фев 2013
Добави към любими
Стрелка нагоре, за скок.
Стрелка надолу, за клякане.
Ездач на Динозаври
Ездач на Динозаври е страхотна игра в която трябва да бягаш неспирно през нивата. Ти яздиш динозавър с който трябва да преминаваш максимално бързо през нивата, като заобикаляш препятствията по пътя си и събираш златни монети и подобрения. Успех.
Ездач на Динозаври
4.00
2,8K
Running mouse
Изяжте сиренето и стигнете до изхода за 15 секунди. Внимавайте да не се блъснете в препятствията.
Running mouse
2.50
7,7K
Богът Котка срещу Кралят Слънце
В тази игра вие сте в ролята на Бога Котка и трябва да спрете поклонниците на Краля Слънце да построят храм в негова чест. Използвайте и развивайте магическите си сили, за да спрете поклонниците на Краля Слънце да построят храма.
Богът Котка срещу Кралят Слънце
4.00
8,9K
Вирусни Войни: Началото
Вирусни Войни: Началото (Virus Wars: Beginning) е стратегическа игра. Ти си в ролята на опасен еволюирал вирус. Сражавай се с имунната система на жертвата и превземи всички клетки преди да успее да те победи.
Вирусни Войни: Началото
3.00
5,3K
Extreme Car Madness
Extreme Car Madness е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. За целта прави каскади, които ще ти покачват турбото. След всеки опит можеш да похарчиш парите за подобрения.
Extreme Car Madness
3.00
5,3K