Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
 Ръш Тръпката 2
Добър 3
(1 глас)

Ръш Тръпката 2

В играта Ръш Тръпката 2 вие сте в ролята на тинейджър (ка), който се вози на екстремно влакче в увеселителен парк. Скачайте и се навеждайте в правилният момент, за да преодолеете множеството препятствия, които ви очакват по пистата. С парите спечелени от спусканията можете да закупите нов герой или нова количка за влакчето.
Посещения: 4610 Размер на файла: 8 MB Добавено: пн 25 фев 2013
Добави към любими
Стрелка нагоре, за скок.
Стрелка надолу, за клякане.
Майнкрафт Лудост
Майнкрафт Лудост е игра в която можеш да тестваш рефлексите си. Опитай се да стигнеш възможно най-далече като скачаш по платформите. Преодолявай огромните трапове и пътвувай през портали със светлинна скорост.
Майнкрафт Лудост
4.25
23,6K
8Bit Doves
8Bit Doves е много интересна игра направена за Unity Player. Целта ти е да събереш всички птички по нивото и да ги транспортираш безопасно до изхода на нивото. Успех.
8Bit Doves
2.50
2,9K
Slash zombies Rampage 2
Slash zombies Rampage 2 се развива през 2018 година, когато света е инфектиран от зомби вирус и по-голямата част от популацията на планетата земя е заразена. Използвай танка си за да мачкаш орди от зомбита. Събирай пари за да подобряваш танка и оръжията си, и дай най-доброто от себе си за да преминеш през всички 15 нива. Целта ти ед а достигнеш до военната база, която е останала единственото сигурно място на планетата.
Slash zombies Rampage 2
4.20
3,6K
Лондон Такси
В играта Лондон Такси ти си в ролята на таксиметров шофьор който работи в Лондон. Пали двигателя и започвай работа по Лондонските улици. Качвай клиенти и ги транспортирай до желаната дестинация. Внимавай в трафика, защото всяка повреда на колата ще ти струва пари.
Лондон Такси
4.50
12,8K
Коледна РОК ЗВЕЗДА
Помогни на дядо Коледа да спаси празника като свириш рок кавъри на класически коледни песни. Играта е подобна на "Guitar Hero". За да свириш трябва да натискаш точните клавиши в подходящия момент.
Коледна РОК ЗВЕЗДА
5.00
14,5K