Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
 Ръш Тръпката 2
Добър 3
(1 глас)

Ръш Тръпката 2

В играта Ръш Тръпката 2 вие сте в ролята на тинейджър (ка), който се вози на екстремно влакче в увеселителен парк. Скачайте и се навеждайте в правилният момент, за да преодолеете множеството препятствия, които ви очакват по пистата. С парите спечелени от спусканията можете да закупите нов герой или нова количка за влакчето.
Посещения: 4507 Размер на файла: 8 MB Добавено: пн 25 фев 2013
Добави към любими
Стрелка нагоре, за скок.
Стрелка надолу, за клякане.
Лудо Бягане HD
Лудо Бягане HD e игра с бягане с готина анимация. Бягай възможно най-бързо, събирай диаманти за максимален резултат. Купувай си нови превозни средства които ще ти помогнат да се движиш по-бързо и да събереш повече диаманти.
Лудо Бягане HD
4.00
3,2K
Kings Rush
Kings Rush е страхотна игра с екшън елементи. Ти си в ролята на крал, чието кралство е било разрушено и той се опитва да се спаси с бягство. За целта си е приготвил таран с който да преминава през сгради и да размазва враговете си. След всеки опит можеш да похарчих спечелените пари за подобрения.
Kings Rush
4.60
4,3K
Лего: Брегова Охрана
Страхотна триизмерна игра в света на Лего. Ти управляваш хеликоптер който спасява удавници от разбит кораб. Спасявай горките човечета и ги пускай на спасителния кораб. Побързай защото водите са пълни с акули.
Лего: Брегова Охрана
3.00
4,6K
Глен 2
Втората версия на играта Глен е вече и при нас. В новата версия откриваме много подобрена графика и много подобрения по робота. Изследвай подземния свят, откривай ценни минерали и други бонуси заровени в земята.
Глен 2
5.00
4K
Стоманения Джак нови нива
Новата версия на зарибяващата игра Стоманения Джак е вече факт. Слагай средновековната си броня и импровизирания си кон и се впусни в забавата.
Стоманения Джак нови нива
4.00
2,3K