Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
 Ръш Тръпката 2
Добър 3
(1 глас)

Ръш Тръпката 2

В играта Ръш Тръпката 2 вие сте в ролята на тинейджър (ка), който се вози на екстремно влакче в увеселителен парк. Скачайте и се навеждайте в правилният момент, за да преодолеете множеството препятствия, които ви очакват по пистата. С парите спечелени от спусканията можете да закупите нов герой или нова количка за влакчето.
Посещения: 4445 Размер на файла: 8 MB Добавено: пн 25 фев 2013
Добави към любими
Стрелка нагоре, за скок.
Стрелка надолу, за клякане.
Истории от Аквариума 2
Новата, втора версия на една от първите флаш игри е вече и при нас. В новата версия на играта има повече от 30 нови нива пълни със прекрасни картинки и много рибки. Мисията ти е да храниш малките рибки докато те достигнат върха на хранителната верига.
Истории от Аквариума 2
4.00
55,3K
Rise of the Titans 2
Втората версия страхотната екшън игра Rise of the Titans е вече тук. В новата версия можеш да изследваш 8 нови нива с невероятна графика. Избери си измежду 6 различни чудовища, подобрявай уменията си се сражавай с над 20 врагове. Успех.
Rise of the Titans 2
5.00
2,8K
Супер Рали 3D
Супер Рали 3D е една наистина невероятна триизмерна игра с коли. В тази игра можеш да се състезаваш с 4 различни автомобила, но първо трябва да ги отключиш. Пали двигателя и се включи в надпреварата срещу компютърно управляваните опоненти.
Супер Рали 3D
4.18
32,2K
Естествен Подбор 2
Задачата ти, в тази забавна игра е да уловиш всички мухи по нивото. Използвай паяжината си за да се придвижваш из лабиринта и да дебнеш жертвите си. Успех.
Естествен Подбор 2
5.00
3,2K
Мотокрос Каскади
Мотокрос Каскади е нова игра с мотори. Играта предлага 10 нива, но преди да можеш да караш по тях трябва да ги отключиш. Карай мотора си по калните писти и прави различни зрелищни трикове. Има много каскади които ще отключиш с напредването на играта. Успех.
Мотокрос Каскади
3.00
12,5K