Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Цветове - Kolorz
Отличен 5
(1 глас)

Цветове - Kolorz

Цветове е логическа игра, в която трябва да преминете през разноцветният лабиринт и да стигнете до спиралният изход. След като веднъж преминете през оцветено блокче, топката се оцветява в този цвят и можете да преминавате само през блокчета от същият цвят. Успех и внимавайте да не се изгубите в лабиринта!
Посещения: 4892 Размер на файла: 2 MB Добавено: вт 26 фев 2013
Добави към любими
Играта се игра със стрелките.
Събери цветовете
Предизвикателна игра, в която трябва да събираш еднаквите по цвят страни на квадратите.
Събери цветовете
4.00
6K
Гравитация 2
Целта на всяко ниво е да унищожите астероида, като го насочите и взривите в слънцето. Постарайте се да избягате другите планети и препятствия. Сините планети отблъскват астероида, докато червените го привличат.
Гравитация 2
4.00
6,5K
Очарователното Сиренце
Очарователното Сиренце е логическа игра с любимия ни анимационни герои Том и Джери. Както добре знаем Том винаги се опитва да хване Джери, но винаги се проваля. Този път е измислил по-добър план да вкара Джери в капана.
Очарователното Сиренце
4.00
6,9K
Боб крадеца
Помогнете на крадеца Боб да намери всички скрити пари из къщата, да отключи вратата, да премине покрай охраната и камерите, и да се изнесе през вратата.
Боб крадеца
4.22
20,2K
Block Party
Целта ви в тази игра е да размествате блоковете, така че да се нареждат в редица едноцветни блокове. Побързайте с наредбата, защото се появяват нови и нови редици блокове.
Block Party
3.00
14,7K