Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Хобо 7: Рай
Отличен 4.5
(2 гласа)

Хобо 7: Рай

Седмата и последната версия от серията на епичната игра Хобо. След като Хобо победи Сатаната в шеста версия, той се озовава в Рая. Само че се оказва че Ангелите и другите праведни души не са много приятелски настроени. Хобо ще трябва да измине дълъг път, докато накрая се срещне с Бог.
Посещения: 9293 Размер на файла: 7 MB Добавено: пн 4 мар 2013
Добави към любими
Стрелките за движение.
A,W - юмруци и серйки.
S - ритници.
youtube/qC6liblm4EM youtube/TNNbJHpGpPE
Хобо Боб
Боб е изгубил работата си. Не го съди твърде строго, времената са трудни. Той ще се радва да изкара някой лев, поне за панталони и риза. Поради това Боб се мята на всяка оферта за работа и прави всичко за да я получи. Боб работи здраво, и фирмите ще се радват той да работи за тях.
Хобо Боб
4.00
2,5K
Хобо 6 - в Ада
Най-накрая излезе следващата версия на култовата игра Хобо. В тази версия нашия любимец е попаднал в Ада. Използвай уникалните си способности и комбинации от удари за да победиш ордите от демони които те атакуват.
Хобо 6 - в Ада
3.50
32,8K
Война срещу Хобо
Нова бойна игра с много серийки и тайни удари. Луфи е решил да обяви война на всички хобовци които тероризират обикновените хора в града. Успех.
Война срещу Хобо
3.00
5,6K
Някъде в космоса
Някъде в космоса е игра със космически кораби, в която ти си пилот на кораб в дълбокия космос. Мисията ти е да се сражаваш срещу вражеските кораби които се изпречват на пътя ти, да подобряваш кораба си и да намериш пътя към дома.
Някъде в космоса
4.00
4,9K
City smasher
Искате малко екшън за сваляне на стреса? Това е играта ! :) В тази деструктивна игра помагате на великана да размаже в буквалния смисъл града.
City smasher
4.00
20,9K