Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Убийствено Трасе
Отличен 4.2
(5 гласа)

Убийствено Трасе

Мислиш си че имаш нужните умения за да влезеш в армията? Играта Убийствено Трасе ще ти даде шанс да тестваш уменията си. Опитай се да завършиш успешно всички тренировки преди да изтече времето.
Посещения: 37370 Добавено: пт 8 мар 2013
Добави към любими
Бягай със стрелките.
Х - скок.
Райския Остров
Райския Остров е първата кайт-сърфинг игра която добавяме в нашата колекция. Целта ти е да сърфираш бясно по вълните, да се пазиш от лодките и други препятствия и да събираш бонуси. Успех.
Райския Остров
3.00
9,3K
Пожарна рейсинг 3D
Участвай в годишното състезание на пожарникарите и се състезавай с пожарни автомобили. Страхотна триизмерна игра с пожарни. Нека най-добрия шофьор на пожарна спечели това оспорвано състезание.
Пожарна рейсинг 3D
5.00
35,5K
Тропически Плодове
Тропически Плодове е забавна аркадна игра с готина триизмерна графика. В тази игра ти си в ролята на малко момченце което събира плодове в джунглата. Не позволявай на плодовете да паднат на земята и се пази от мините.
Тропически Плодове
4.00
4,8K
Кал и Огън
Кален Оффроуд е нова триизмерна игра с много кал и мощни джипове. Има много машини измежду които да избираш, но първо трябва да ги отключиш. Пали двигателя и се впусни в надпреварата. След всяко състезание може да използваш спечелените пари за да подобряваш оффроуд машината си.
Кал и Огън
4.33
20,4K
3D Билярд
Много добре направена 3D билярд игра. Играта може да се играе от двама души или от един срещу компютъра. За да играете тази игра трябва да имате инсталиран shockwave плъгин на браузъра.
3D Билярд
4.00
37,9K