Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Триизмерен Пак Мен
Отличен 5
(2 гласа)

Триизмерен Пак Мен

Триизмерен Пак Мен е римейк на класическата игра Пак Мен. Играта изисква Unity Player, което гарантира страхотна триизмерна графика. Играта се играе от първо лице и предлага малко по-различен поглед върху играта - доста по-труден. Успех със събирането на белите точки. Избягвай призраците.
Посещения: 4057 Размер на файла: 4 MB Добавено: вт 12 мар 2013
Добави към любими
Играе се със стрелките.
Триизмерен БМХ пъзел
Готина пъзел игра в която трябва да наредиш картинка на триизмерен БМХ. Ако изпитваш затруднения натисни бутона който ще ти покаже завършената картинка.
Триизмерен БМХ пъзел
5.00
7,6K
Академия за Състезатели Мобил 1
Ще успееш ли да преминеш през академията за състезатели на Мобил 1? Тествай шофьорските си умения на различни картинги, автомобили и булиди от формула 3 и 1. Избери си наставник и започни обучението.
Академия за Състезатели Мобил 1
3.00
39K
Горящи Гуми: Crash N Burn
Новата версия на невероятната триизмерна игра Горящи Гуми е вече при нас. Новата версия предлага много нови писти и мисии които да изпълняваш. Успех.
Горящи Гуми: Crash N Burn
4.57
20,9K
Двойно острие
Двойно острие е супер екшън игра в която ти си в ролята на гладиатор който се сражава с различни врагове и босове. Използвай меча си за да нападаш всеки който ти се изпречи на пътя и събирай оръжия и пари пуснати от жертвите ти.
Двойно острие
3.00
7,5K
Treasure Hunt
Съберете всички съкровища за да преминете на следващото ниво.
Treasure Hunt
5.00
8,2K