Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Камион Урал
Добър 3
(1 глас)

Камион Урал

Камион Урал е транспортна игра с руски камиони. Ти си шофьор на камион от армията и целта ти е да доставяш ценни товари от една военна база до друга. Натовари сандъците на камиона и ги транспортирай внимателно без да ги разсипеш по пътя. След всяко ниво може да подобряваш камиона.
Посещения: 28328 Размер на файла: 4 MB Добавено: пт 15 мар 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - спирачки.
Задръж спирачката (шпация) и ползвай мишката за товарене.
Камион със Злато
Камион със Злато е транспортна игра, в която ти караш камион който извозва златото добито в златната мина. Първата фаза на играта е да изкопаеш златото, а втората да го транспортираш до фабриката за преработка. Със спечелените пари можеш да правиш подобрения по камиона и така докато не изкопаеш всичкото злато от планината.
Камион със Злато
5.00
6,3K
Камион за Пари
Камион за Пари е транспортна игра в която играеш като шофьор на камион който транспортира злато и диаманти с огромния си камион. Натовари безценния си товар и ги транспортирай безопасно до банката. Колкото по-бързо се придвижиш толкова по-голям резултат ще имаш.
Камион за Пари
5.00
9,6K
Камион за Мляко
Скачай в камиона за мляко и докажи че може да се справиш с работата на млекаря. Обикаляй квартала с млекарския камион и доставяй мляко. Внимавай да не разсипеш нито една бутилка по пътя.
Камион за Мляко
3.50
18,4K
Камион Терминатор
Супер екшън игра със камиони. Ти управляваш огромен 4х4 камион брониран и въоръжен със тежки оръжия. Нивата са пълни с ядосани зомбита. Подобрявай непрекъснато камиона си, стреляй по зомбитата и други чудовища.
Камион Терминатор
5.00
11,9K
Камион в Джунглата
Като дете вие сте имал този приключенски дух, и сега като възрастен ще започнете това пътуване за което сте мечтал цял живот. Едно пътуване през джунглата, в търсене на древни останки. Карайте внимателно през джунглата, откривайте съкровища и не чупете камиона.
Камион в Джунглата
3.00
13,3K