Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Смелия Шериф Mahjong
Много добър 4
(1 глас)

Смелия Шериф Mahjong

Смелия Шериф е логическа игра в която трябва да премахнеш всички квадратчета от дъската. Крайната ти цел е да достигнеш до шерифската значка, и да въдвориш ред, мир и правда на всяко място което посещаваш. Играта се състои от 20 епизода, всяко с 5 нива. Премахни всички квадратчета от дъската за да преминеш на следващото ниво. Успех.
Посещения: 2423 Размер на файла: 2 MB Добавено: нд 17 мар 2013
Добави към любими
Играе се с мишката.
Смелия пожарникар
Сградите горят и няма време за губене! Ти си единствения пожарникар наоколо и за това трябва да действаш решително. Изгаси пожарите и спаси бедстващите хора.
Смелия пожарникар
4.00
7,8K
Свържи пеперудките
Намери еднаквите пеперудки по двойки, които могат да се подредят в линия, и цъкни на тях за да изчезнат. Целта е да изчистиш целия екран.
Свържи пеперудките
4.00
3,1K
Свържи коледните подаръци
Нека се насладим на коледните подаръци с тази пъзел игра. Намери еднаквите символи от съседните квадратчета, маркирай ги и те ще изчезнат.
Свържи коледните подаръци
4.00
13,9K
Антични съкровища
Логическа игра в която трябва да намериш огромно съкровище. Единствената ти следа е една древна карта която разкрива пътя към скритото съкровище. Минавай нивата едно по едно докато картата не те отведе до древното съкровище.
Антични съкровища
3.00
13,2K
Марио Логика
Това е логическа игра в която трябва да накараш Супер Марио да слезе на земята. Свързвай еднаквите картинки за да ги елиминираш и да решиш пъзела.
Марио Логика
4.00
12,8K