Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
ХотДог при Папа
Отличен 4.5
(14 гласа)

ХотДог при Папа

Днес е големият мач, а всички билети отдавна са продадени. Единственият ти шанс да гледаш мача, е ако започнеш работа на стадиона. Папа Луи ти предлага работа в неговия ресторант, който е на стадиона, но има уловка. Луи също е фен и ще те остави да вършиш цялата работа докато той гледа мача. Ще се справиш ли с цял ресторант гладни клиенти? Колко от тях ще разочароваш и колко ще направиш щастливи? Разбери само в ХотДог при Папа
Посещения: 49604 Размер на файла: 8 MB Добавено: вт 19 мар 2013
Добави към любими
Играе се с мишката.
Снимка 1 от ХотДог при Папа Снимка 2 от ХотДог при Папа Снимка 3 от ХотДог при Папа Снимка 4 от ХотДог при Папа Снимка 5 от ХотДог при Папа Снимка 6 от ХотДог при Папа Снимка 7 от ХотДог при Папа Снимка 8 от ХотДог при Папа
youtube/FCtJTR6Pg3A youtube/T59Ran5uM00
Домашни Любимци
Обичаш ли домашните животни? Става ли ти тъжно всеки път когато видиш изоставено куче или котка? Ако това е така, то тогава тази игра е точно като за теб. Целта ти е да построиш и управляваш приют за домашни животни. В приюта ще се грижиш за тях, ще ги храниш и ще ги настаняваш. Наблюдавай ги как растат, влюбват се и дори имат бебета. Играта е подходяща за най-малките ни посетители.
Домашни Любимци
4.25
23,6K
Дора и Цветята
Дора и Цветята е интересна цветна игра подходяща за най-малките посетителки. Целта на играта е да отглеждаш цветя като се разхождаш по сивата пътека. Избягвай препятствията и враговете които ти се изпречват на пътя, за да си прибереш жива и здрава у дома.
Дора и Цветята
3.00
2,8K
Girl Balancing
Балансирайте момичето възможно най-дълго.
Girl Balancing
4.00
15,9K
Игра за Памет: Фермата
Фермата е игра за памет в която трябва да откриваш еднаквите фигурки на животни скрити из квадратчета по екрана. Намерете всички двойки за да изчистите нивото.
Игра за Памет: Фермата
4.00
2,9K
Elegant Girl
Облечете момичето в дрехи по ваш вкус, облечете я така, че да е елегантна за вечерното парти.
Elegant Girl
4.00
19,5K