Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Кралството Ръш
Отличен 4.67
(9 гласа)

Кралството Ръш

Кралството Ръш е отлична игра направена от ветераните в бранша Аrmorgames.com. Историята разказва за древно кралство което било нападнато от безбройни орди орки, троли, зли магьосници и други коварни демони. Историята разказва също и за смел водач който обединил армията на кралството и успял да спре нападението на злите изчадия. Играта предлага много подобрения на кулите които ще отключваш постепенно с напредването в играта.
Посещения: 42901 Размер на файла: 31 MB Добавено: вт 19 мар 2013
Добави към любими
Играе се с мишката.
youtube/hnu4oN8AKQU youtube/dxqouF362W0
Кралството на лудия Бог
Кралството на лудия Бог е браузър базирана MMORPG игра със ретро графика. Личи си че създателите на играта са хвърлили доста труд. Играй заедно със хиляди истински играчи, бий се с чудовища и печели опит за да подобряваш показателите на героя си.
Кралството на лудия Бог
3.00
5,2K
Обсада на брега 2
Обсада на брега 2 е много интересна защитна игра с пирати. Ти си капитан на пиратски кораб и твоята мисия е да защитиш кораба си от чудовищата на всеки остров който нападаш. Сондирай за петрол за да имаш достатъчно ресурси да си построиш и подобриш собствена защита.
Обсада на брега 2
4.67
26,8K
Transformers Universe
Нагласете скоростта на ракетите и стреляйте по всички опитващи се да откраднат от енергона ви.
Transformers Universe
3.00
15,3K
The Horde
Защитна игра с графика наподобяваща Warcraft.
The Horde
4.00
9,5K
Наемници срещу Зомбита
Ден първи. Ти си наемник и си бил нает от правителството да браниш града. Предградията са превзети от тълпа хора които се държат странно. Много хора съобщават за наличие на Зомбита. Твоята мисия е да спреш тези хора да напуснат границите и да достигнат други зони на града.
Наемници срещу Зомбита
4.00
8,6K