Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Кралството Ръш
Отличен 4.67
(9 гласа)

Кралството Ръш

Кралството Ръш е отлична игра направена от ветераните в бранша Аrmorgames.com. Историята разказва за древно кралство което било нападнато от безбройни орди орки, троли, зли магьосници и други коварни демони. Историята разказва също и за смел водач който обединил армията на кралството и успял да спре нападението на злите изчадия. Играта предлага много подобрения на кулите които ще отключваш постепенно с напредването в играта.
Посещения: 43084 Размер на файла: 31 MB Добавено: вт 19 мар 2013
Добави към любими
Играе се с мишката.
youtube/hnu4oN8AKQU youtube/dxqouF362W0
Кралството на лудия Бог
Кралството на лудия Бог е браузър базирана MMORPG игра със ретро графика. Личи си че създателите на играта са хвърлили доста труд. Играй заедно със хиляди истински играчи, бий се с чудовища и печели опит за да подобряваш показателите на героя си.
Кралството на лудия Бог
3.00
5,3K
Zombie Trailer Park
Стройте сгради и тренирайте войници, за да устоите на атаката на зомбитата. Можете да отключвате различни сгради и бойни единици.
Zombie Trailer Park
4.50
22K
Rock and War
Укрепете базата си и я защитавате, като тренирате войници, подобрявате техните умения и ги поставяте на стратегически позиции.
Rock and War
5.00
18,1K
Grumbo Assult
Grumbo Assault е защитна стратегия, в която разполагаш икони в защитна позиция, за да предпазиш своя генерал. В началото на всяко ниво, играчът получава малко комично резюме на това, което се случва по време на нивото.
Grumbo Assult
5.00
7K
Морковена Защита
Нова версия на популярната защитна игра Морковена Защита (Carrot Fantasy Extreme) е вече и при нас. Новата версия има много нови нива и кули с които да се защитаваш. Строй кули и ги подобрявай редовно за да издържиш на нападенията на гладните чудовища.
Морковена Защита
4.00
7,7K