Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Кралството Ръш
Отличен 4.67
(9 гласа)

Кралството Ръш

Кралството Ръш е отлична игра направена от ветераните в бранша Аrmorgames.com. Историята разказва за древно кралство което било нападнато от безбройни орди орки, троли, зли магьосници и други коварни демони. Историята разказва също и за смел водач който обединил армията на кралството и успял да спре нападението на злите изчадия. Играта предлага много подобрения на кулите които ще отключваш постепенно с напредването в играта.
Посещения: 43350 Размер на файла: 31 MB Добавено: вт 19 мар 2013
Добави към любими
Играе се с мишката.
youtube/hnu4oN8AKQU youtube/dxqouF362W0
Кралството на лудия Бог
Кралството на лудия Бог е браузър базирана MMORPG игра със ретро графика. Личи си че създателите на играта са хвърлили доста труд. Играй заедно със хиляди истински играчи, бий се с чудовища и печели опит за да подобряваш показателите на героя си.
Кралството на лудия Бог
3.00
5,4K
Защита на Колибите
Защита на Колибите (Hut Defense) е интересен микс между стратегическа и защитна игра. Играта предлага 60 нива, 18 кули, 17 различни територии и повече от 150 подобрения. Успех със защитаването на базата си.
Защита на Колибите
5.00
7,7K
Born of Fire
Поставете войниците си на стратегически места, за да предпазите огнения пръстен.
Born of Fire
5.00
8,3K
Try to Survive
Опитайте се да оцелеете на вражеската планета, като откривате нови оръжия и строите защитни кули и сгради.
Try to Survive
5.00
13,6K
Размазан
Размазан е нова защитна игра с кули в която трябва да се защитаваш от безброй чудовища, както и страховити босове. Строй кули и подобрявай защитата си за да удържиш на атаките. Не забравяй и да подобряваш кулите си.
Размазан
4.00
9,1K