Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Спонджбоб Сапунен Мехур 2
Много добър 4
(1 глас)

Спонджбоб Сапунен Мехур 2

Втората версия на играта в която трябва да съединиш 3 еднакви квадратчета е вече и при нас. В тази игра трябва да помогнеш на Спонджбоб да стреля по цветните балончета и да ги разбива, като ги нарежда по три еднакви от цвят.
Посещения: 4200 Размер на файла: 2 MB Добавено: пн 25 мар 2013
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
СпонджБоб лудо обличане
СпонджБоб обличане (Spongebob Crazy Dressup) е забавна игрица с любимия ни анимационен герой (Spongebob). Облечи СпонджБоб като супер герой, или като цирков клоун - както ти харесва на теб.
СпонджБоб лудо обличане
4.29
20K
СпонджБоб спасява Патрик
СпонджБоб спасява Патрик е аркадна игра с любимия ни анимационен герой СпонджБоб. Играта поразително прилича на Супер Марио който трябва да спаси принцесата. В тази игра обаче, Спонджбоб трябва да спаси Патрик.
СпонджБоб спасява Патрик
4.00
7,3K
Спонджбоб Скок
Спонджбоб Скок е семпла аркадна игра подходяща за най-малките посетители. В тази игра целта е да помогнеш на Спонджбоб да събере всички бургери и да избягва лошите. Успех.
Спонджбоб Скок
5.00
4,1K
СпонджБоб Рали 2
Втората версия на състезателната детска игра СпонджБоб Рали е вече и при нас. Във втората версия на играта има 2 нови коли, които трябва да отключиш и много нови нива. Пали двигателя и се опитай да спечелиш първо място на всички писти. Успех.
СпонджБоб Рали 2
4.00
13,6K
СпонджБоб супер приключение 3
Третата версия на забавната аркадна игра е вече и при нас. Както и в предишната версия, имаш 10 живота и трябва да събереш максимален брой бургери, и да намериш изхода от нивото. Успех.
СпонджБоб супер приключение 3
5.00
3,9K