Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Ледено Рали 3D
Отличен 5
(1 глас)

Ледено Рали 3D

Ледено Рали е уникална триизмерна игра с коли. За да играете е необходимо да имате инсталиран Unity Player. В тази игра имаш възможността да изпробваш шофьорските си умения по заснежени писти. Пали двигателя и се впусни в надпреварата.
Посещения: 39340 Размер на файла: 18 MB Добавено: пн 25 мар 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Шпация - ръчна спирачка.
Снимка 1 от Ледено Рали 3D Снимка 2 от Ледено Рали 3D Снимка 3 от Ледено Рали 3D Снимка 4 от Ледено Рали 3D
Ледено Рали
Втората версия на играта с камиони Ледено рали. Новата версия е с по-добра графика и нови ъпгрейди по колите. Карай внимателно и финиширай без да разбиеш камиона за да отключиш следващите нива.
Ледено Рали
4.00
16,2K
Марио срещу Куупа
Състезателна игра в която нашия любим Марио се състезава с мотори срещу Куупа. Избери си един от трите мотора и се впусни в състезанието. Печели състезанията за да отключиш следващите нива.
Марио срещу Куупа
5.00
17K
Свръх Мощност
Свръх мощност е страхотна триизмерна игра с коли. Играта предлага няколко варианта на игра, девет писти и много коли които можеш да отключваш и да ъпгрейдваш. Избери си любим вариант и любима кола и се впусни в надпреварата.
Свръх Мощност
3.95
50,2K
Ловеца на сънища
Нито е млад нощен дух който е натоварен със задачата на намери два кристала-близнаци откраднати от духа-пазител, който ги е отнесъл в кулата на духовете. Бягай възможно най-бързо и събирай сънища за да повишаваш силите си. Избягвай препятствията по пътя си.
Ловеца на сънища
5.00
3,8K
Американски Снайпер
Американски Снайпер е военна игра, в която ти си в ролята на войник от специалните части. Твоята цел е да застреляш колкото можеш повече зомбита преди да изтече времето. Успех.
Американски Снайпер
4.00
7K