Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Прокълнатото Съкровище 2
Отличен 4.43
(7 гласа)

Прокълнатото Съкровище 2

Втората версия на защитната игра Прокълнатото Съкровище е вече факт. В новата версия ще открием много нови нива и подобрения на кулите. Целта ти е същата както преди - да защитиш прокълнатото съкровище и да укрепиш защитата си.
Посещения: 31602 Добавено: пн 25 мар 2013
Добави към любими
Играе се с мишката.
Мотокрос Каскадьор
Мотокрос Каскадьор е невероятна мотокрос игра. Играта предлага 24 нива в които може да демонстрирате мотокрос уменията си. Пали мотора и се пусни по рампите. Успех.
Мотокрос Каскадьор
3.00
9,2K
Бойна Станция
Много трудна защитна игра, в която освен защитни кули разполагате и с герой, който можете да движите по време на битките.
Бойна Станция
3.00
8K
Балон в пустошта
Много интересна защитна игра, в която вие сте катастрофирали с балон в пустошта. За да преминете нивото трябва да поправите балона си. Между вълните минават камиони, от които можете да пазарувате.
Балон в пустошта
4.00
8,2K
Летящите Прасенца
Летящите Прасенца е страхотна игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Помогни на прасенцето да се спаси от фермата, за да не стане на бекон. Бягай за живота си, избягвай препятствията и враговете си. Успех.
Летящите Прасенца
5.00
2K
Трибот Боец
Трибот Боец е страхотна аркадна/екшън игра в която ти си в ролята на робот който може да се трансформира в три различни робота, всеки от които има уникални способности. Целта ти е да разгромиш всички роботи по нивото, и накрая да се справиш с боса. Има 18 специални умения които ще ти помогнат в трудната битка. Успех.
Трибот Боец
4.50
4K