Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Доставки с Дора
Добър 3
(2 гласа)

Доставки с Дора

Твоята приятелка Дора работи във ферма и всяка сутрин трябва да доставя плодове и зеленчуци на местния пазар. Помогни на Дора да кара червеното колело за доставки, и транспортирай продуктите безопасно до пазара без да ги разсипеш по пътя.
Посещения: 34468 Размер на файла: 2 MB Добавено: вт 26 мар 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Снимка 1 от Доставки с Дора Снимка 2 от Доставки с Дора Снимка 3 от Доставки с Дора Снимка 4 от Доставки с Дора
Супер Хлапе
Ето го и Супер Хлапето. Скачай по вагоните на влака за и се придвижвай възможно най-бързо. Събирай звездички по пътя си за по-висок резултат.
Събирай най-различни джаджи и се вози на различни превозни средства.
Супер Хлапе
5.00
3,2K
Джери Стрелец
Джери Стрелец е забавна игра със стрелба, подходяща за най-малките ни посетители. Ти си в ролята на мишката Джери и трябва да стреляш по летящите балони с пистолет играчка. Забавлявай се докато пукаш балоните с любимия ти анимационен герой Джери.
Джери Стрелец
5.00
10,9K
Дора Детегледачката
Помогни на Дора да се погрижи за бебето на нейните познати. За да е бебето винаги добре трябва да изпълняваш много и различни задачи. Целта на играта е да не оставяш бебето да се разплаче. Играта е подходяща за най-малките ни посетители.
Дора Детегледачката
3.50
22,7K
Ендуро 3: Бунището
Третата версия на супер успешната игра Ендуро. В нея караш кросов мотор, и твоята мисия е да преминеш през всички нива за най-кратко време. Внимавай да не падаш от мотора.
Ендуро 3: Бунището
4.00
3,7K
Тик Так Бомба
Тик Так Бомба е транспортна игра в която ти управляваш огромен камион с опасен товар. Трябва да превозиш бомба до крайната си цел. Опитай се да достигнеш до края на нивото без да взривиш опасния си товар.
Тик Так Бомба
4.00
6,8K