Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Максимална Скорост
Много добър 4
(4 гласа)

Максимална Скорост

Максимална скорост е страхотна игра с екшън елементи. Ти управляваш тежко въоръжено оффроуд бъги и мисията ти на всяко ко ниво и да настигнеш и унищожиш големия шеф. Успех.
Посещения: 9974 Добавено: вт 26 мар 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Х - стрелба.
Снимка 1 от Максимална Скорост Снимка 2 от Максимална Скорост Снимка 3 от Максимална Скорост Снимка 4 от Максимална Скорост
youtube/Y5zomo7UCQU
Максимална сила
Максимална сила е страхотна екшън игра в която можеш да избереш с мъжки или женски герой. Избери си герой и се впусни в екшъна. Троши варели за да намираш храна и да се презареждаш с енергия. Там също ще намираш и оръжия които ще увеличат щетите които ще нанасяш.
Максимална сила
5.00
8,2K
Uncharted 2 Among Thieves
Флаш версия на предстоящата PS3 игра със същото име.
Uncharted 2 Among Thieves
5.00
34,5K
Билярд 8 Ball Multiplayer
Една наистина невероятна онлайн игра направена от Miniclips.com. Това е мрежови билярд в който можете да играете срещу хиляди други истински играчи, да участвате в турнири и да печелите различни награди.
Билярд 8 Ball Multiplayer
4.13
155,2K
Улични Състезания 2
Улични Състезания 2 е втората версия на състезателната игра. Новата версия е с подобрена графика и управление на автомобила. Избери си кола, боя и се впусни в надпреварата срещу компютърно управляваните опоненти. Успех.
Улични Състезания 2
4.00
20,1K
Choo Choo
Управлявайте влак, стреляйте по вражеските танкове и войници за да спечелите пари. След всяко ниво можете да закупите брони и оръжия за вашият локомотив.
Choo Choo
4.00
13,8K