Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Downhill Snowboard
Отличен 5
(1 глас)

Downhill Snowboard

Много приятна зимна игра. Спускате се с сноуборд по различни склонове, печелите точки за триковете които правите докато сте във въздуха.
Посещения: 23586 Размер на файла: 389 KB Добавено: чт 20 ное 2008
Добави към любими
Downhill Snowboard 3
Downhill Snowboard 3 е страхотна зимна игра, в която карайте сноуборд и правете различни трикове, докато летите във въздуха. Имате възможност да избирате от богат асортимент герои и сноуборд оборудване, но повечето са заключени в началото на играта. Изберете вашият герой и пистата, на която да покажете уменията си. Карайте възможно най-бързо или ще бъдете застигнат и затрупан от лавина. Успех!
Downhill Snowboard 3
5.00
18,3K
Downhill Blitz
Карайте сноуборд или ски, внимавайте да не паднете, докато правите скокове и трикове.
Downhill Blitz
4.00
21,4K
Олимпийски Игри 2012 Лондон
Някога мечтал ли си да се състезаваш на олимпийските игри? Играта Олимпийски Игри 2012 Лондон ти дава възможността да изпиташ насладата от олимпийските спортове. Избери своята националност и се впусни в олимпийската надпревара. Можеш да тренираш в различни дисциплини като плуване, стрелба, бягане с препятствия и много други. Успех в събирането на златни медали за страната ти.
Олимпийски Игри 2012 Лондон
4.47
32,8K
Perfect Hoopz
Изберете място за баскетболната топката, преценете ъгъла и силата с която трябва да я хвърлите за да влезе в коша.
Perfect Hoopz
4.00
30,6K
Rufus Snow Ride
Изберете си сноуборд дъска и се спускайте по пистата, като правите трикове и избягвате препятствията които срещнете по пътя си.
Rufus Snow Ride
5.00
19,7K