Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Екстремни Мото Каскади
Много добър 4
(1 глас)

Екстремни Мото Каскади

Екстремни Мото Каскади е страхотна игра за всички фенове на екстремните спортове и каскадите. Пали мотора и покажи на публиката някои главозамайващи трикове. На всяко ниво имаш определен брой точки които трябва да натрупаш от изпълняването на трикове.
Посещения: 12970 Размер на файла: 5 MB Добавено: вт 2 апр 2013
Добави към любими
Управлявай и балансирай със стрелките.
QWERTY - прави трикове във въздуха.
Екстремни Каскади 2
Екстремни каскади 2 е страхотна игра с мотори и много подобрения. Карай мотора си по хълмовете и прави различни трикове докато си във въздуха. С парите изкарани от състезанията може да подобряваш мотора си или да да учиш нови трикове. Успех.
Екстремни Каскади 2
4.00
7,8K
Екстремни каскади.
Изпълнявай екстремни каскади със кросовия си мотор, в тази предизвикателна игра с мотори. Прескочи всички коли без да се разбиеш за да минеш на следващото ниво. Играта е доста трудна и може би не е подходяща за най-малките.
Екстремни каскади.
4.00
27,9K
Екстремни мотористи
Карай спортния си мотор по екстремни писти, пълни с безброй препятствия които трябва да избегнеш, за да достигнеш цял до края на нивото. Завърши с най-добро време за да отключиш следващото ниво.
Екстремни мотористи
3.00
35,9K
Наруто по Великата Стена
"Наруто по Великата Стена" е състезателна игра със кросови мотори. Избери си мотор и се впусни в надпреварата която се намира на Великата Китайска стена. Завърши първи за да отключиш следващото ниво.
Наруто по Великата Стена
4.00
30,5K
Спускане по Хълма 5
Спускане по Хълма 5 е поредната версия на успешната игра с мотори. Новата версия предлага много нови мотори и екипировка за шофьора. Избери си возило, избери си и готин екип и се впусни в надпреварата. Прави яки трикове във въздуха и събирай пари за да подобряваш екипировката си и мотора.
Спускане по Хълма 5
4.00
43,8K