Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Завоевателя на Световете
Много добър 4
(4 гласа)

Завоевателя на Световете

Малдарк - завоевателя на световете е страхотна триизмерна ролева игра. Създай собствен герой, като избереш от трите основни вида: Рицар, мошеник или магьосник. Сражавай се с многобройни легиони чудовища и събирай ценните съкровища които пускат те след като умрат. Успех
Посещения: 13316 Добавено: пт 5 апр 2013
Добави към любими
Движи се с мишката.
Шифт - остани на място.
Алт - за да светнат съкровищата по земята.
Gears Of Ender
Gears Of Ender е страхотна онлайн мрежова игра, която изисква Unity плеър. В тази игра се сражаваш срещу истински хора от цял свят. Включи се във вдъхновяващото приключение на Gears Of Ender.
Gears Of Ender
5.00
6,5K
Последния Завет: Нулвео пространство
Един ден нашия герой се сражавал както обикновено със силите на злото. Но след поредната победа огромно чудовище се появило от дупка в земята. Нашият герой не успява да избяга и пада в дупката. Твоята цел е да помогнеш на безстрашния герой да се измъкне от дупката. Успех.
Последния Завет: Нулвео пространство
3.00
3,1K
Spyro the Dragon
Помогнете на дракона Спиро да избяга от пещерата.
Spyro the Dragon
5.00
18,6K
Разглобяване на оръжие
Разглобяване на оръжие (Gun Disassembly) е проста игра за любители на огнестрелни оръжия. В тази игра ще се научите как да разглобявате някой от най-модерните оръжия, като автомат калашников AK-47, M16, Colt Anaconda, H&K пистолети и много други. В началото на играта тренирате само частично разглобяване, но след като напреднете преминавате на по сложни разглобявания.
Разглобяване на оръжие
4.50
11,9K
Агресивно шофиране
Страхотна триизмерна игра с коли и шофиране. Състезавай се срещу компютърно управлявани опоненти на 6 различни писти. За да отключиш следващото ниво трябва завършиш първи. Забавлявай се докато шофираш тази супер мощна състезателна кола.
Агресивно шофиране
2.40
106,9K